Nem Olyan Régen Költöztem be Nagyszüleim házába, és ott fura dolgok torténnek velem. Pld:Kopogás a padlásról, a falakból, targyak amik maguktól leesnek. Nem érzem itt jól magam! Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 18:53
11/17 A kérdező kommentje:
Elég Régi.De sokszor a bútorokból hallok kopogást.A bútorok ujjak.
2012. dec. 7. 08:36
12/17 anonim válasza:
Ha a bútorok újak akkor valószínűleg a fa anyag szárad amiből vannak. Most költöztem én is új lakásba, új bútorzat és a frissen felfúrt szekrények recsegnek, a beépített szekrény ami már itt volt az nyikorog pedig senki nincs ott. Pedig macskánk is van attól meg paráznak a szellemek.
13/17 tyrion97 válasza:
Lehet hogy valaki szelleme. Imádkozz Mihály arkangyalhoz nálam bevált. :)
14/17 A kérdező kommentje:
Ha meglatnék egy szellemet,nemcsak Mihály arkangyalhoz fohaszkodnék hanem az összes többi szenthez is!
2012. dec. 7. 18:42
15/17 Erik54 válasza:
2.dolog. Ha szellem van ott ESZEDBE SE JUSSON ÁTÉPÍTETNI.Menj el a közeli könyvtárba és kérdj erről a házról iratot,hátha van róla.Érdeklődj,hogy halt-e meg benne valaki
16/17 A kérdező kommentje:
Egy halottról tudok.Nagyapám nem régen halt itt meg.Elég Mogorva egy ember volt életében.
2012. dec. 20. 17:48
17/17 Erik54 válasza:
Hát akkor erre rácsesztél pajtás.Próbálj meg vele beszélni és megértetni hogy valahogy békésen távozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!