Szerintetek újjászülettek a nagyszüleim a gyerekeimben?
Én nem hiszek a reinkarnációban, szóval a válaszom nem!
És te is jobban jársz, ha nem képzelődsz ilyesmivel, mert a végén még megőrjíted a gyerekeidet.
Én hiszek benne, és nem lehetetlen.
:-)
bármikor újjászülethetnek!akár abban a percben amikor meghalnak,vagy 20000 év múlva is...
attól hogy a lányod akkor született amikor nagyid meghalt és fiad amikor nagyapád született,még nem biztos hogy a lelkük a te gyerekeid testébe került.Persze nem is kizárt 50%
ha ezt így hiszed, akkor arra adj nekem választ, hogy a világ népessége folyamatosan nő, de honnan érkeznek új lelkek, ha feltételezzük, hogy az eddig meghaltak már reinkarnálódtak?
és mellesleg miért lennél 1000% biztos abban, hogy PONT a nagyszülőd reinkarnálódott a gyermekedben? Párodnak nincs nagyszülője? Az ő családja nem jogosult rá, hanem csak te? Hát ez itt a nagy probléma!
Ezeket annyira bírom.. megkérdezi megtörténhet-e.. de aki nemleges választ ad, mert nem hisz benne az ne is írjon..
És szerintem sem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!