Te mit gondolsz arról, amit Súr (=én) ír, mi a véleményed róla?
Nem azt értékelem, ha dícsérsz, hanem azt ha (a válaszodban) becsületes vagy!
Ne azt értékeld, hogy ki vagyok vagy hogy ki lehetek,
hanem azt, amit írok!
(Légy tárgyilagos!)
Köszönöm a válaszokat.
Segít, hogy jobban megismerjem saját magamat és benneteket is (jobban megismerjelek).
Súrya Saur-Yah
--=T=--
T
„Olyan dolgokat hangoztatsz, aminek semmi valóság alapja nincs...”
-Értsd meg! Egyetlen filozófiának sincs semmilyen valóságalapja; egy olyan mátrix létezői (elemei) vagyunk, amelyben bármi igaz és hamis lehet (akár egyszerre).
pl. Bármi a „vallás szent igazságává” lehet, aminek semmivel sincs több alapja, mint amit én mondok.
Tanúim erre a nagy világvallások... mivel különbek és aktuálisabbak attól, amit pl. én mondok?
Annyiból pl. sokkal rosszabbak, hogy folyton csak ugyanazt ismétlik, mint valami gép.
(a nagy világvallások mind elgépiesítik az embert)
Ez a mátrix, ami egy zárt világ, ki van nyitva.
Az elmével kioltod az elmét és az igazság megjelenik.... és mi az igazság? Az elme. :-)
Ilyen ez a mátrix és így működik.
(a 60-as IQ-jú troll-agyammal így tapasztalom :-) )
„-sértődött --=aa=-- :-.ˇ˘°_~”
-ne légy sértődött, én 40%-os vagyok, te 69%-os, magasan te vagy a népszerűbb kettőnk közül :-)
„a legtöbb hangzatos ezoterikus elmélet az eddig nem nagyon lett átültetve a gyakorlatba.”
-újra szárnyakat kell adni az embernek... azoknak, akik méltók rá... a régi megkövült posztulátumokat szét kell törni és sokkal könnyedebb, játékosabb posztulátumokat kell az ember elé helyezni...
..és akkor nem egy „vasbörtön világot” fog teremteni magának és a másiknak.
Mi vagyunk az istenek, a „kíváncsi istenfiak”, akik alászálltak a világokba, hogy próbára tegyék az erejüket...
...nincs felettünk kiterjesztett szárny, mi magunk vagyunk a kiterjesztett szárny.... (a szemem előtt van most is, látom)
Az összes mítosz rólunk szól.
„Én még mindig arra gyanakszom, hogy leggyakrabban nem azt írod, amit valóban gondolsz, hanem azt, amivel a legjobban szíthatod a feszültséget és amivel legkönnyebben veszekedést szíthatsz.”
-pedig mindig azt írom, amit gondolok... az állóvizet fel kell kavarni, mert ha nem, az ember elsüllyed a mocsárban (végleg).
„Mostanában láttam tőled néhány egészen tömör és szinte értelmesnek mondható választ is, ami, őszintén megmondom, meglepett, és még jobban összezavart.”
-fejlődök esetleg? A 40-es troll agyammal? Nem rossz. :-)
Beleéltétek magatokat ebbe a világba, de ez a világ nem a valódi világ, hanem játék-tér.
Itt zajlik a nagy kozmikus májá-lílá, aminek megvannak a szabályai.
Törvény felügyeli.
Nincs semmilyen személyes istene, valójában az istenek vannak beléeresztve, hogy azt teremtsenek, amit csak akarnak,
viszont minden teremtésükre a hatás-ellenhatás törvénye vonatkozik. (=az egyetemes kiegyenlítődés elve)
De még az is meghaladható. (ez a mágia tudása)
Új posztulátumokra van szükség, mert ez a nép (=a magyar) elvész az álomban.
„Sokszor kicsit töredékesnek, befejezetlennek érzem a gondolatmenetedet,”
-azt amit írok, a tanítványnak, magának kell befejeznie, mert csak így lesz övé az ismeret...
Csak az a tiéd, amit te magad fedezel fel, amire te magad jössz rá.
Hiszitek az anyagot?
Hiszitek a testeteket?
Hiszitek, hogy egyéletes halandó lények vagytok?
Hiszitek az időt? Hogy úr mindenek felett?
Hiszitek, hogy a szex a legfőbb jó?
Hiszitek, hogy van felettetek egy isten (=kiterjesztett szárny), aki irányít benneteket?
Hiszitek, hogy meg kell alázkodnotok előtte?
Hiszitek, hogy a hit üdvözít?
Hiszitek, hogy a pap mindenkinek csak ad?
Hiszitek, hogy a lelketek pont olyan, mint a Nap?
….
Kívülről már sok mindent hittél, mikor fogod hinni önmagadat?
Mert az a Nap.
Nincs anyaga és nem bolygó, hanem a tanúság maga.... az elmék sötétségében fénylik, de a sötét elmék béfogadni még sem akarják... pedig nélküle semmit sem tehetnek...
Ahol az igazság, ott antropomorfizmus nincsen!!!
Egy infó:
-Miért hiszitek az időt?
-Azért, mert lelassult az érzékelésetek. (=lelassultatok magatok is)
Amilyen mértékben lelassultok, az idő olyan mértékben lesz úr felettetek.
Az összes igazság és az összes igazság tagadása egyszerre létezik ebben a rendszerben, amiben vagyunk. (és ami mi magunk vagyunk, mert mi alkottuk ezt posztulátumaink (=hiteink) szerint)
Az elme (itt megismerő értelem) annál fejlettebb, minél több igazságot és tagadást képes egyszerre kezelni.
A legmagasabb rendű elmében egyszerre van jelen az összes potencialitás (és mégis kontrollálja az egészet).
A legmagasabb rendű elme: a leghajlékonyabb elme.
Egy infó:
a legmagasabb rendű elme nem töküres!!! :-) Hanem a potencialitások tengere van benne. ((Minden ennek a megismerése felé megy.))
A leggyengébb, legmerevebb elmében egyszerre csak egyetlen igazság létezik és semmi más.
Micsoda szegénység! Csak a rendszer egyetlen elemét fogadja el, látja és érzékeli.
Ezért folyamatosan konfliktusba kerül az összes többi elemmel.
„Én speciel mindig érdeklődve olvasom amiket írsz de úgy a végkövetkeztetéseiddel vannak gondjaim átlagban.”
-Valójában nincsenek végkövetkeztetések … csak átmeneti és mulandó tartamok... és a tudat, mely ezeket szemléli (teremti).
„ minden mögött a gonosz jelenlétét keresed”
-mert a gonosz jelen van...
-Miben lakik leginkább és mivel operál a legerősebben?
-A középkori jellegű vallásos-okkult tudattal, az az övé, mert annak az ideje már lejárt, de még mindig mindannyiunkban él.
A gonoszt leginkább önmagunkban kell keresnünk, megtalálnunk, küzdelemre kelni vele és legyőznünk.
-Mi a gonosz szándéka az emberrel?
-Géppé akarja tenni, el akarja gépiesíteni.
-Mi a mátrix?
-Egy energetikai jellegű tudatos tér.
(Tat Tuam Asi)
((Bibliai kép: a mátrix = a vizek, isten = te, a sötétségben (=kezdet), a vizek (=potencialitások) felett))
Akása (=a Kása) az Éter a Tér, ami tele van tudattal. (Tat tuam asi)
Az univerzum ki van nyitva.
Ha mi nem vagyunk aberráltak, akkor az univerzum ki van nyitva.
Félmajmokként még mindig itt rostokolunk a Föld bolygón, holott előttünk van az egész világmindenség.
Véges erőforrásokról hazudozunk, amikor a világegyetem energetikailag kimeríthetetlen.
Szentkönyveink vannak, tele ócskaságokkal, melyeket már senki sem ért.
Ostoba kategóriákat alkottunk, melyekkel megkötjük a kezeinket … de még inkább a szárnyainkat.
-Mit teszünk azzal, aki repülni képes?
-Levágjuk a szárnyait... és így tesszük „normálissá” = hozzánk hasonlóvá.
Az emberiség egyre csak ismétel és közben egyre lejjebb süllyed.
Elveszíti az okozóságát és a tehetetlen anyaghoz válik hasonlóvá.
Az ember tárgyakkal azonosul és a tárgyakat (nem létező) lélekkel ruházza fel... ez azt jelenti, hogy lefelé megy a skálán.
Az apátia az utolsó fázis a halál előtt.
A média aberrált rendszere persze az apátiát erősíti a létezőben... nem akarnak rosszat, de kell a pénz (=az anyag).... már nem tudnak teremteni, ezért így tesznek szert rá (hogy másik létezőtől szerzik meg).
-Mi lesz a sorsuk?
-Az anyagba fognak belefulladni.
Aki az anyagot (=a megszilárdult energiát) létrehozta, annak képesnek kell lennie újra felszabadítani (az anyagot = a megszilárdult energiát).
Olyan nincs, hogy csak teremteni. Aki teremt, annak tudnia kell a saját maga által teremtettet feloszlatni is. Mert csak így teljes a mű.
Ez a mágia szent tudománya.
Olyan kategóriákat és címkéket kaptatok, melyek nem igazak... viszont annyiszor elismételték nektek, hogy elhiszitek (ezeket az aberráló kategóriákat és címkéket).
Stb. :-)
Első vagyok.
Nos, amike írsz az ténylegesen reális szerintem, már mint én igaznak vélem a vonalat, nem is értem a földhöz ragadt emberek miért vetik el ezeket a lehetőségeket élből, hiszen ezek megválaszolnak minden kérdést, amíg az ő elméleteik maximum újabb kérdéseket vetnek fel már évszázadok óta.
De tartom magam ahhoz, amit írtam. Nem vagy objektív sokszor nem látod át, hogy amire reagálsz, az a viselkedési forma, stb. miért is keletkezik a másik személynél, és sokszor félre érted az egészet. Másik dolog, hogy meg kell értened, az emberek nem úgy működnek, hogy meg lehet őket győzni olyan dolgokról, amit ők nem vélnek igaznak, sőt élből elutasítanak.
Tudnod kellene, hogy az emberek többsége még mindig az egóval megy előre, de amiről beszélsz, az az egó számára elfogadhatatlan. Ezeket az embereket meg győzni nem lehet, az egyetlen mód, hogy rá jöjjenek arra, ami van az az, hogy saját maguktól lebontják az egós elmét, és rájönnek maguktól az igazságokra. Minden tanítás alapja az, hogy rávezeti az embert a dolgokra, nem pedig szájába adja a szót. Nem véletlenül
Használjátok a józan eszeteket!
Mindent vizsgáljatok meg és semmit vakon - hívő/elhívő módjára - el ne fogadjatok!
Előző vagyok. Miért is pontoztátok le, amit írtam? A véleményemet kérte, azt pedig úgy írtam le, ahogy van. Az, hogy nem értetek vele egyet, nem jelenit azt, hogy a feltett kérdésre haszontalan a válasz... Ugyanis úgy válaszoltam a kérdésre, ahogy kérte...az pedig önmagában véve hasznos, úgy, ahogy a többiek véleménye is.
Üdv. mindenkinek
22/N
Ui.: Azóta olvastam pár írását Súrnak, ami tényleg légből kapottnak tűnt, de úgy gondolom, mindenki képes fejlődni, és neki megvan hozzá az értelme és akarata, hogy ezen irány felé haladjon (mint ahogy azt a kérdés is mutatja!!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!