Mit gondolsz arról hogy nincs ronda nő csak kevés pénz?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 21:01
1/10 anonim válasza:
Fordítva is így van. Ha gazdag vagy BÁRKI megvehető max 1-2 "nágyonvállásos" nem. De azok meg amúgy se kellenek senkine csak a belterjes társadalmuk többi tagjának
2013. máj. 3. 21:02
2/10 anonim válasza:
Ennél még igazabb, hogy nincs ronda pasi,csak kevés pénz:)))
2013. máj. 3. 21:39
3/10 anonim válasza:
A legigazabb pedig az, hogy nincs ronda nő, csak kevés sör!
2013. máj. 3. 22:03
4/10 anonim válasza:
Nincs ronda nő, csak lusta! Mindenkiből lehet igényes szép nő, ha adunk magunkra és ez nem pénzfüggő. A pénztelenség nem egyenlő az igénytelenséggel.
2013. máj. 4. 00:14
5/10 anonim válasza:
az igényesség bizony nem csak pénz kérdése! turiból is lehet jól öltözni, olcsóbb sminkekkel is lehet szépíteni az arcot.
mindössze ízlés szükségeltetik hozzá.
sajnos gyakran látom, h csajszikán ott fityeg vagy 100ezer ft-nyi cicoma, ruha, táska, tököm tudja, de jó ízlése az nuku.
2013. máj. 4. 10:04
6/10 anonim válasza:
Szerintem az a leggázabb, ha valaki tele van aggatva márkás ruhákkal cipőkkel, de mondjuk koszos a körme, zsíros a haja stb.
2013. máj. 4. 14:32
7/10 anonim válasza:
A szólásmondás kitalálójától kérdem: mennyibe kerülne ezt a szegény lányt külsőleg széppé varázsolni?
Ez a kislány valószínű, hogy betegen született, nem tehet róla. Undorító dolog, hogy ide kiteszed a képét. Attól, hogy ilyen, még járhat tiszta ruhákban, lehet magára igényes és biztos vagyok benne, hogy értelmesebb, mint te! (Amúgy beleegyezett, hogy kirakd ide a képét???)
2013. máj. 5. 09:08
9/10 anonim válasza:
Igen, betegen született, és én is nagyon sajnálom őt, linkeltem a képet, ami eleve fent van a Neten, ismeretterjesztő műsorban is szerepelt már, tehát fölvállalja magát - elevez azzal foglalkozik, hogy a hasonló sorsúakat megpróbálja elfogadtatni az egészségesekkel, előadásokat tart gyerekeknek, fiataloknak. Az az undorító, amikor gúnyból mutogatják, én a kérdésben szereplő állítás képtelenségét világítottam meg vele minden negatív megjegyzés nélkül - a háttértörténetének ismeretében.
Személyesen ismerek egy férfit is, akinek megnyomorítja az életét egy vele született bőrbetegség.
2013. máj. 5. 22:26
10/10 anonim válasza:
Gazdag csajjal hamar össze kell házasodni - gyorsan eltenni láb alól - és vidáman - gazdagon - élni a következő 50-60 évben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!