Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az alakomról?

Mit gondolsz az alakomról?

Figyelt kérdés

Eléggé rögeszmés diétázó vagyok,most próbálok "kigyógyulni" mert már kezdtem belehülyülni abba hogy az egész életem az evés és az edzés körül forog. Nagyon gátlásos tudok lenni,egyáltalán nem érzem magam nőiesnek és azt se tudom hogyan kellene erősítenem magamban ezt az érzést :( Úgy próbálom rendbehozni magam lelkileg hogy próbálom rászokatni magam egy átlagosabb étrendre és többet sportolok(heti 3x-4x 8 km futás,heti 1 gyógytorna,heti 3 erősítés súlyzóval vagy saját testsúllyal) hogy ne az legyen az eredmény hogy 1 cm-vel kisebb a derekam hanem az hogy jobban tudok teljesíteni.

[link]

18/L

2013. ápr. 25. 23:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A melleidet kitakarva olyan vagy mint egy alultáplált de izmos férfi... bárhogy is nézem a képen én nem látok nőt. Ok, jó a sport meg minden, de ez már marha nagy túlzás. Borzalmasan nézel ki, túl vékony vagy és elvesztetted minden nőies formádat a sok edzés miatt. Persze ha magadnak így tetszel akkor semmi gond.
2013. ápr. 25. 23:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
K.urva jó!!! (már bocsánat :)
2013. ápr. 25. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem csajos.
2013. ápr. 25. 23:43
 4/18 anonim ***** válasza:

csupa izom vagy, erő, egészség. nekem tetszik az alakod, de én lány vagyok, a fiúk nem biztos, hogy szeretik, ha kockásabb a nő hasa, mint a sajátjuk.

nőies meg ezzel az alakkal könnyedén lehetsz, csak az egyebeket kell nőiesre venni, pl. öltözködés, haj, viselkedés! de az már belülről fakad.

2013. ápr. 25. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ez tényleg nem nőies :(
2013. ápr. 25. 23:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg baromi jól nézel ki. Régebben bodybuildingeztem és még nálad is izmosabb voltam :D. Na az már kicsit túlzás volt nő létemre, de a Te a lakod tökéletes!

20/L

2013. ápr. 26. 00:11
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nagyon jó.:)

Végre egy olyan lány aki nem törik el ha hozzáérnek..

18/F

2013. ápr. 26. 06:38
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Elfogadnám:) Ez egy erős, egészséges, fiatal nő teste, nekem nagyon tetszik. Nem zörögnek a csontjai, nem plöttyedt, nem hájas. Nincs "egybederekad", szóval egy pólóban biztosan nőies vonalaid vannak:) Szép feszes a bőröd.
2013. ápr. 26. 07:35
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, sportos, egészséges, szép.
2013. ápr. 26. 08:30
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem lenne a melleid helyén az a két pukli, akkor előbb mondanám rád azt, hogy egy 15-16 éves, gyúrós fiú vagy. Bocsi, nekem a nőies formák tetszenek, szerintem ritka undorító, amikor egy nő így néz ki. Se melled, se semmi nőies forma, szögletes vagy mindenhol. Egy férfi legyen izmos, de egy nőnél ez a fajta test már visszataszító szinte a legtöbb férfinak. Oké, hogy teszel az egészségedért, de nem hiszem el, hogy ezt nem lehet mértékkel csinálni. Mert egy nő akkor szép, ha nőies, nem akkor, ha elférfiasodik a teste.
2013. ápr. 26. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!