Mit gondolsz az alakomról? (kép)
Figyelt kérdés
14éves vagyok 160cm és 52,5kg.
Úgy gondolom,hogy a csipőm meg a combjaim túl nagyok:SS
Te mit gondolsz?
Milyen sportot/tornát javasolsz,hogy lemennyen onnan a felesleg?
Előre is köszi:)
2011. máj. 8. 18:18
1/14 anonim válasza:
Járj futni,mert most olyan semmilyen alakod van :/
3/14 anonim válasza:
a hasad nagyon szép, de a lábaid elég narancsbőrösek, szerintem kezdj el futni, fogyassz sok folyadékot, és nyáron feküdj ki napozni.
4/14 anonim válasza:
szerintem nagyon szép alakod van:) csinos vagy!:), de azért naponta csinálj 30 felülést, meg gugolást teljesen lentre, 30 at, meg úgy úgy guggolj utána mintha egy székre ülnél egyenes háttal, és a súlyod a sarkadnál legyen, szal de dőlj be előre!Ez hosszútávon sokat tud érni!:)iklletve később ha a melled szeretnéd feszesíteni,állj egyenesen és a karjaiddal körözzél gyorsan ahogyan csak tudsz, illetve tedd fel mindkét karod és vissza:)
5/14 anonim válasza:
és amúgy meg semmi sem nagy, :) csak formálás szempontjából ezeket ajánlom, semmi súlyfelesleg nincs rajtad:)
6/14 anonim válasza:
Szerintem sincs rajtad suly felesleg, inkabb csak feszesiteni kellene :)
7/14 A kérdező kommentje:
köszii mindenkinek a válaszokat:) (mégírhattok)
milyen feszesítő gyakorlatok csináljak?:)
2011. máj. 8. 18:43
8/14 anonim válasza:
hát a combod vastag, a hasadat meg nem tudom, nincs oldalról kép. sportolj, és ne egyél sz@rokat.
10/14 anonim válasza:
dehogy vastag a combja:D
mit nem adnék ha nekem is ilyen lenne?!!
de sajnos nem tudok hízni,meg a sport se "vastagította"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!