Mit gondolsz az alakomról?
Eléggé rögeszmés diétázó vagyok,most próbálok "kigyógyulni" mert már kezdtem belehülyülni abba hogy az egész életem az evés és az edzés körül forog. Nagyon gátlásos tudok lenni,egyáltalán nem érzem magam nőiesnek és azt se tudom hogyan kellene erősítenem magamban ezt az érzést :( Úgy próbálom rendbehozni magam lelkileg hogy próbálom rászokatni magam egy átlagosabb étrendre és többet sportolok(heti 3x-4x 8 km futás,heti 1 gyógytorna,heti 3 erősítés súlyzóval vagy saját testsúllyal) hogy ne az legyen az eredmény hogy 1 cm-vel kisebb a derekam hanem az hogy jobban tudok teljesíteni.
18/L
De megoszlanak a vélemények :)
Nekem is hasonló alakom van, bár én nem sportolok, a hasam nem izmos, de a többi kb stimmel. Kicsi, de formás mellek, vékony testalkat. Ne hallgass a többiekre, bírom, mikor egy kis mellű nőre rámondják, hogy nincs melle! És ilyen hangnemben! Még ha tehetnénk róla. Mit csináljunk, töltessük fel szilikonnal, akkor jobb lenne? Kb olyan sértő, mintha valaki azt mondanák, hogy de ronda dagadt vagy, nincs is formád... Vegyél fel egy szivacsos melltartót, úgyis a legtöbb helyen azt lehet kapni, mindenki azt hord, mást nem is tudok, mert különben átlátszik a mellbimbóm, ami nem valami gusztusos. Szép vagy!
"Kb olyan sértő, mintha valaki azt mondanák, hogy de ronda dagadt vagy, nincs is formád... "
Nem olyan, mert a dagadt le tud fogyni, általában önhibájából néz ki úgy, ahogy. (kivéve, aki betegség miatt, de azért lássuk be, ezek száma elenyésző)
Szerintem szép sportos tested van! De azért diétáznod nem kell!
A nőiesség pedig belülről fakad. :) Nem a mellétől lesz valaki nőies. Viselkedés, kisugárzás sokkal de sokkal többet nyom a latba.
Keress magadnak valamilyen olyan hobbit, amit szenvedéllyel tudsz csinálni, kicsit nyiss a világra, ne csak a külsődet fejleszd. Első körben kipróbálhatnál valamilyen olyan sportot, amit másokkal együtt tudsz csinálni, amit nem azért csinálsz, mert kiszámolod, hogy kell az edzés. Akár bizonyos harcművészeteket is tudnék javasolni, sok helyen nagy hangsúlyt fektetnek a filozófiai alapra, a lélek fejlesztésére. (normális helyeken ez legalább olyan fontos, mint a fizikum formálása)
Húha,jó sok válasz jött:) Mindenkinek nagyon köszönöm hogy válaszolt,a pozitív és a negatív vélemények is hasznosak voltak a számomra (és ami a legfontosabb: nem vagytok elfogultak,a barátommal és az ismerőseimmel,rokonaimmal ellentétben).
A melles témára reagálva, amikor 10 kg-val több voltam és úszógumis volt a hasam,akkor sem volt mellem,többek között ez motivált,hogy ha már menthetetlenül deszka vagyok akkor legalább a többi testrészem legyen bomba. Sajnos ilyen peches vagyok genetika terén.
Harcművészetet nagyon szeretnék űzni csak nincs rá keret :( A túrázásba akarok belevágni most hogy itt a jó idő mert ott legalább lehet emberekkel ismerkedni és jó kis buli amúgy is :D
Nem értem, miért jött ennyi negatív válasz, szerintem nagyon jól nézel ki, bárcsak én is ilyen lennék! Ez eléggé messze van a férfias testtől...Ne hallgass rájuk kérdező, a fele csak irigykedik, a másik meg pasi létére se tudna ilyet összehozni :) Gratulálok, minden elismerésem!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!