Mit gondoltok az alakomról? Melltartós-bugyis kép!
2013. márc. 26. 08:58
1/33 A kérdező kommentje:
Jobban mondva a melleimről..
De érdekel minden vélemény.
2013. márc. 26. 08:59
3/33 anonim válasza:
Nem gondolok semmi különöset, mert a melltartó összeszorítja. Tehát nem látni, hogy milyen valójában. A képen a látvány a ruhadarabtól függ, nem a testedtől.
4/33 anonim válasza:
Nem rossz, de több kép alapján többet is mondhatnék.
5/33 anonim válasza:
Nem sokat látni belőlük. A melltartó teljesen összenyomja, push up-pal könnyű....de ez nem az igazi mellformád ezt te is tudod.
(Amúgy én a nagyobb mellű lányokat szeretem.)
6/33 anonim válasza:
Hat amennyire ezen ossze van nyomva meg fel van tolva.... szerintem melltarto nelkul kb semmi melled nincs.
7/33 anonim válasza:
a melled A-s méretű azt látni és a karjaid elég furcsák és széles a vállad is a karod meg vastag a tested többi részéhez képest.rakhatnál fel olyan képet amin egyenes vagy és nincs push up melltartó
8/33 anonim válasza:
ez nem A-s
vagy nagyon a B határán van
Az én A-s mellemet semmilyen push-up melltartóval nem lehet így megnövelni.
Egyébként ez a beállás nem sokat segít az értékelésben.
9/33 anonim válasza:
Pici melled izmos jó alakod és rossz ízlésed van :)
csinos vagy
a punci a keresőszavak közt külön tetszik remek marketing érzék :)
10/33 anonim válasza:
Latszik, hogy rendszeresen edzel, es feszes a tested. Tetszik a fehernemud. Talan kicsit fius az alakod, de errol a keprol nehez megitelni. 28/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!