Lányok! Mit gondoltok? Nagyon rossz? (honlapról van szó)
Sziasztok. Ez az első ilyen honlapom,még sohase csináltam ilyet. Most főként a kinézetről szeretnék véleményt kérni tőletek,mert szerintem nem épp a legjobb (túl csajos vagy nem is tudom,nem tetszik),de van akinek meg tetszik és érdekel,hogy ti mit gondoltok.
Én 16 éves vagyok,így körübelül ennek a korosztálynak is fogom szerkezteni a blogot. A tartalom most még igencsak egyenlő a nullával,de igyekszem.
A képeket sem nagyon tudom még "profin" elkészíteni és lefotózni,de igyekszem!:)
Ez lenne a blogom:
Valami letisztultabbat szerettem volna összehozni,de ilyen lett. Mit gondoltok? Bármilyen építő jellegű kritkát szívesen fogadok,mert tényleg szeretnék egy jó blogot!:)
Még csak most kezdtem ismerkedni ezekkel a képszerkeztőkkel meg blogszerkeztőkkel,szóval így nézzétek. Köszönöm.
szép a kinézete, nekem kimondottan jólesett a szememnek az oldal színe, meg a háttér
a tartalom is tetszett, jók, szépek a képek
felvettem a könyvjelzők közé :)
Szia!
Én sem tudom, hogy miről szól(na) a blogod, képeket teszel fel, és mit csinálsz velük? Ha nagyon semmit, akkor unalmas lesz, na de ez mellékes.
A háttér, olyan ne. A képek úl nagyok, lehetnének kisebbek, hogy több is látszódjon a háttérből (?)
A háttért meg kéne változtatni, mind1, h milyenre, másra :)
Írtam,hogy a tartalomtól most létszíves tekintsünk el.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
És fogalmam nincs,hogy milyen Cosmic Sansról beszélsz,mert nem azt a betűtípust használom..
A háttérnél oldalt látszik, hogy hol van összeadva. Tehát olyan képet (tile) kellene keresni, amiből folytonos hátteret készíthet a blogspot. Seamless-ként keresd. Vannak ingyenesek is, csak meg kell találni.
Nekem a régi blogod kinézete jobban tetszett. Valahogy a virágos háttér nem igazán jó. Elvonja a figyelmet a fotókról. Szóval a fotók sokszínűek és jó hogy nagyok. A háttér meg vagy egyszínű, vagy nagyon apró mintás, hangsúlytalan legyen.
Amúgy rengeteg ingyenes blogspot-os sablont lehet letölteni.
Lehet, hogy a 3-féle font már túl sok.
Köszönöm a hasznos tanácsot. Én sem vagyok melegédve a kinézettel,de igazad van,elvonja a képekről a figyelmet és együtt már túl sok hatást kelt.
Köszi,hogy írtál!:)
Szia nagyon világosak a betűk a háttérhez!
amúgy lehet olvasni foglak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!