Hogy lehetne olyan alakom mint Kurt Cobain-nak volt pl, vagy Slash-nek. Meg az ilyen hasonló vékony sztároknak?
hogy ilyen vékonyak?? o.O ezek nem esznek, vagy mi? Pedig rávaójuk...
előre is köszönöm :D
17/F
Slash neked hol vékony?
Láttad manapság?
Régen ok, hogy vékony volt, mert amikor még nem futottak be nem volt mit enniük:D
Akkora értem, amikor még az "aranykorában" volt :D
..de amúgy is..kérdésre nincs válasz xd
Kurt Cobain... drogok mellett nem nehéz vékonynak lenni, lepusztítja a szervezetet,
de
azt természetesen nem ajánlom, hogy te is így érd el az "álomalakot".
ÉÉrtem na, én is úgy vagyok vele:D de konkrétan arra célzok amikor így nézett ki: [link] ...meg amúgy is csak ezeket példáknak hoztam fel...
más sztárokra is célzok, akik ilyen vékonyak. Tehát mindegyik(majdnem)a drogoktól amortizálódik le? :O
Leptoszomnak hívják azt a testalkatot, amikor valaki alkatából adódóan keskeny, vékony, "csontos", fiatalkorban kb független attól, mennyit eszik. A barátom is ilyen alkattal rendelkezik, pedig nem piál meg drogozik, csak cigizik, viszont rengeteget eszik. Gigagyors az anyagcseréje:)
Olvastam Kurt Cobain-ról, hogy utálta, hogy ilyen sovány (állítólag alig volt 60 kg), ezért még nyáron is több réteg ruhát hordott, hogy nagyobb darabnak tűnjön. Hogy igaz-e, azt nem tudom, de érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!