Te mit gondolsz arról, amit Súr (=én) ír, mi a véleményed róla?
Nem azt értékelem, ha dícsérsz, hanem azt ha (a válaszodban) becsületes vagy!
Ne azt értékeld, hogy ki vagyok vagy hogy ki lehetek,
hanem azt, amit írok!
(Légy tárgyilagos!)
Köszönöm a válaszokat.
Segít, hogy jobban megismerjem saját magamat és benneteket is (jobban megismerjelek).
Súrya Saur-Yah
--=T=--
T
Olyan dolgokat hangoztatsz, aminek semmi valóság alapja nincs... de ha boldog vagy a hülyeségeiddel, hát istenem!
A filozófiád nem elrugaszkodott, hanem alaptalan sok esetben, inkább egy nagyon gyenge elméletnek se nevezném teóriára épülő valami.
Amit itt írsz- jól hangzik. De a tapasztalatomnak némiképp ellentmond. Máshol írtam egy választ(linkelni akartam, de nem találom, vallásnál volt)- szóra sem méltattál, és szerintem le is pontoztál.
-sértődött --=aa=-- :-.ˇ˘°_~
Nagyon érdekes kérdés, kedves Súr!
Én még mindig arra gyanakszom, hogy leggyakrabban nem azt írod, amit valóban gondolsz, hanem azt, amivel a legjobban szíthatod a feszültséget és amivel legkönnyebben veszekedést szíthatsz. Nehezen tudom ugyan elképzelni, hogy valaki miért fektet ennyi energiát a trollkodásba, de másik lehetőség, hogy elhiszed, amit írsz, még valószínűtlenebbnek tűnik.
Mostanában láttam tőled néhány egészen tömör és szinte értelmesnek mondható választ is, ami, őszintén megmondom, meglepett, és még jobban összezavart.
Szóval lehet, hogy csak egy nagyon fura, zavart figura vagy, de én inkább arra tippelek, hogy egy rejtélyes, túl sok szabadidővel rendelkező troll :)
Nyílt és őszinte leszek.
Néha nem tudlak hova rakni, az alapján, amit írsz.
Hol erős hinduizmust érzékelek az írásodból, hol nem. Sokszor kicsit töredékesnek, befejezetlennek érzem a gondolatmenetedet, mintha nem írnál le mindent, amit szerettél volna. Ettől függetlenül érdekesnek tartom őket, szívesen olvasom, van, amiben egyet is értek a néteiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!