Én nem igazán hiszek abban, hogy meg lehet indítani a szülést, legalábbis nem napokkal, vagy hetekkel korábban.
2013. ápr. 28. 20:18
2/11 anonim válasza:
Nehezen indítja meg bárki is magának a szülést.
Vannak szülést elősegítő praktikák, amiből valakinek semmi nem jön be, valakinek sikerül. De az utóbbi a ritka.
Amúgy nem ítélem el, meg szerintem aki volt már terhes és nagyon nehezen vagy rosszul viselte a végét, olyan nem volt még, aki nem kívánta volna, hogy bár meg kibújna a babája.
Nem olyan könnyű ám, ha valakinek a neheze kijut.
2013. ápr. 28. 20:19
3/11 anonim válasza:
Miert, mikor es hogyan? Nem mindegy.... Egy 36 hetes kismama azert, hogy otthon legyen karacsonykor beszed nemi hashajtot - igen, elitelem. Egy 42 hetes kismama nekilat szexelni a parjaval, mert nem akarja megvarni a mesterseges szulesinditast -teljesen jo.
2013. ápr. 28. 20:20
4/11 anonim válasza:
Hát ezek a házi praktikák mint a hashajtó is, ami elég durva azért, de van lépcsőzés, szex, melegvíz stb. vagy bejön vagy nem, tuti módszer nincs amivel beindíthatja magának.
Egyébként semmi véleményem nincs arról aki próbálkozik.
Leszámítva ha ezt nem 32 hetesen teszi de akkor az elméjével se oké vmi...
2013. ápr. 28. 20:22
5/11 anonim válasza:
Ha nem veszélyezteti ezzel a babát és nem idő előtt teszi,akkor nem gáz. Én 41 hetesen a szex-el próbálkoztam, sikeresen. De pl ilyen kétes bábakoktélokkal nem játszadoztam volna..
2013. ápr. 28. 20:30
6/11 anonim válasza:
Nem,vannak olyan helyzetek amikor ,nagyon jól jönnek ezek a praktikák(vagyis jönnének)mivel nekem sajna nem vált be egyik sem.A terhességemnél a dokim közölte ha a 40+0 hétig nem indul be magától akkor császár lesz.Végül zselével meginditották....szóval nekem nagyon jó lett volna:-)
2013. ápr. 28. 20:30
7/11 anonim válasza:
Csak akkor lehet elősegíteni, ha már amúgy is beindulna magától. Nem ítélem el, mert nem tudni mi áll a háttérben.
2013. ápr. 28. 21:34
8/11 anonim válasza:
Szerintem a túlhordás legalább olyan veszélyes, mint a koraszülés. Sőt.. Nem véletlen a rendszeres kontroll. Ilyenkor már olyan dolgok miatt aggódik az ember, hogy a méhlepény tudja-e még egyáltalán táplálni, nem kakilt-e bele a magzatvízbe és nem azért mennének szülni, mert nehéz felhúzni a cipőt.
Az indításos kérdések 90%-a 39 hetes kismamáktól jön. Én meg tudom őket érteni.
2013. ápr. 29. 08:31
9/11 anonim válasza:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy a pontozók miért nem írnak véleményt!?
2013. ápr. 29. 13:27
10/11 anonim válasza:
Szia! Nem lehet megindítani, hacsak az orvos meg nem indítja! 40 hetesen és 2 naposan elhatároztam, hogy teszek egy nagy sétát a bevásároló központba, hátha lesz végre valami hatása, természetesen nem egyedül! 40+3 naposan éjjel megindult a szülésem! Biztos, hogy hatott a rengeteg séta 40 fokban! Ami nem árt a babának, azzal lehet próbálkozni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!