Ha a vámpírokat tényleg Egyiptomban hozták létre, akkor valamiféle médium/boszorkány képes lehet érzékelni azt a helyszínen, hogy hol és hogyan történt?
Figyelt kérdés
Esetleg a folyamatról maradtak fenn ábrák vagy leírások? Mert bár ezt hallani a legtöbb helyen, eddig még más nem volt.2013. jan. 11. 11:31
31/34 anonim válasza:
a vámpirok nem egyiptonbol valok hanem ádám és éva egyik fia a vámpirok létre hozoja mert ki szivta az öcse vérét és amikor meg izlelte vért el öntötte a mámor és igy kezdödöt minden
32/34 anonim válasza:
maga a vámpír faj nem származtatható a tudománytól,ne innen várjátok a választ,hisz tudományos ,magyarázatot sem lehet találni a faj tulajdonságaira...a mágia,és a természet hatalma viszont képes létrehozni ilyen halhatatlanokat.egyébként a vámpírok nem egyiptomiak...valójában nem 1 néphez kötődik,hanem területhez,és ki tudja hogy milyen népek,vagy törzsek éltek akkor ott...a helyszín az eredeti legendák szerint a Kárpát medence,leginkább a mai Erdély és Magyarország területére tehető.
33/34 Pene válasza:
Igazán kedves volt Fairi1-től, hogy megemlített. És természetesen szavait nem vettem soha zokon :)
Nos, van egy másik oldalam is, ahol leírtam mindent, levelekkel tűzdelve, úgy ahogy van, ahogyan leveleztem velük és másokkal. Így sok új információ is kiderülhet az érdeklődő emberkék számára. Akit szeretné elolvasni, nyugodtan megkereshet és elküldöm neki a linket. :)
34/34 Pene válasza:
Lemaradt, hogy természetesen Penelope voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!