Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a vámpírokat tényleg...

Ha a vámpírokat tényleg Egyiptomban hozták létre, akkor valamiféle médium/boszorkány képes lehet érzékelni azt a helyszínen, hogy hol és hogyan történt?

Figyelt kérdés
Esetleg a folyamatról maradtak fenn ábrák vagy leírások? Mert bár ezt hallani a legtöbb helyen, eddig még más nem volt.
2013. jan. 11. 11:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
72%
Nincsenek vampirok, sem boszorkanyok. Szoval a valasz igen.
2013. jan. 11. 12:34
 2/34 anonim ***** válasza:
79%
Kezdjük ott, hogy hogyan sikerült összehoznod Egyiptomot és a vámpírokat :D
2013. jan. 11. 13:16
 3/34 anonim ***** válasza:
Gondolom a ttt-ről sikerült összehoznod ezt az Egyiptomi szöveget,mert ott írnak ilyet.
2013. jan. 11. 13:18
 4/34 anonim ***** válasza:
95%

Tudom, perverz vagyok, de rákerestem:

"Ránk maradt, ősi ékírásos feljegyzésekből kiderült, hogy a vámpírok még az ősi egyiptomból származtathatók. Ők a világ legelső kísérleteinek eredményei, melyeket az akkori egyiptomiak végeztek. (Az egyiptomiak egyébként nagyon sok éven keresztül végeztek különböző genetikai kísérleteket, a halhatatlanság titkát kutatva.) ...."

[link]

Oooookééé... :)

"Egyiptomban voltak vérivó istenek és istennők, szörnyek, akik embervéren éltek, és emberi áldozatokat követeltek meg. Az ókori görögök is ismertek ilyen emberszerű démonokat, akik a vérünket szívják és betegségeket terjesztenek. Empusának hívták azt a vérivó nőstény dögöt, ami az ókori görög színművekben kísértett; ugyanígy nevezték őket lamia vagy brukolakhosz néven is. Az ajtón kopogtató vámpír hiedelme is tőlük ered a mítosz szerint, ezért szokás volt, hogy az udvarias, egyszeri kopogtatásra nem nyitottak ajtót.

A régi Asszíriában az az ember, akit a halála után felelőtlenül nem temettek el rendesen, halála után vérszívóként "élt" tovább."

stb.

[link]

Szerintem három dolog keveredik itt, de nagyon.

1. Az ókori, vérivással kapcsolatos mondák és hiedelmek,

2. a középkorból származó vámpír legendák,

3. és a modern tudományt majmoló történetek és összeesküvés-elméletek.

2013. jan. 11. 13:26
 5/34 anonim ***** válasza:
85%
Ez olyan, mint hogy a zufók magyar származásúak.
2013. jan. 11. 13:46
 6/34 anonim ***** válasza:
10%
Igen! a vámpirokat egyiptomban hozták létre? de, ez csak egy mese mert hogy Vámpirok nincsenek sem varázslók sem Pedig! koboldok! :P
2013. jan. 11. 14:05
 7/34 anonim ***** válasza:
60%
Uramisten. Már előre bocsánat ezért, de az Ezotéria kategória átment a hülye emberek kategóriájába. Ki gondolja még így rajtam kívül?
2013. jan. 11. 14:12
 8/34 anonim ***** válasza:
Az a múmia te :D
2013. jan. 11. 15:07
 9/34 loupsolitaire ***** válasza:
90%

Kérdező, ha ezt nem poénnak szántad, akkor nem vagy 100-as. Linkelnél weboldalt, ahol ilyen fantáziadús elméletekre lelhetek? Gyk-n kívül.

Van egy dolog, ami nem hagy nyugodni. Te Goku gyerek, mi a bűbánatos istennyiláért teszel írásjeleket mondataid közepére? Futkos a hátamon a hideg, ha a válaszaidat olvasom...

2013. jan. 11. 15:51
 10/34 A kérdező kommentje:

Na már senki sem 100-as. ;-D

Egyébként már volt mondva, a ttt fórum.

Nem hiszem, hogy csak fantáziadús szöveg. Bár nem érzitek néha úgy, teljesen feleslegesen erőlködtök, úgy sem győztök meg senkit? Na ez oda-vissza működik.

Kb. felesleges percek vesznek oda az életedből, amíg leírogatod, "nincsenek vámpírok, mit szívsz, hülye vagy" stb. Azt nem győzöd meg vele, aki hisz/tudja, hogy léteznek. Teljesen felesleges.

Bár még mindig nem értem, mit keres itt olyan, aki semmiben nem hisz. Ha röhögni jár, menjen át a szerelem-szexbe. Bár gondolom a többség csak azon a szinten is van, mint az ott kérdezők.

Most lehet jelenteni, ha nem tetszik.

2013. jan. 11. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!