Ha a vámpírokat tényleg Egyiptomban hozták létre, akkor valamiféle médium/boszorkány képes lehet érzékelni azt a helyszínen, hogy hol és hogyan történt?
"Kutatni attól még szabad utána..."
a GYK nem megfelelő hely erre,ideje akkor óegyiptomiul tanulni,és valódi kutatómunkába kezdeni...
ttweben pl egyik vámpír "szakértő" pl felsorolt pár nevet, akik szte vámpírok voltak, és pár predikciót lehet levonni az adataiból amit tesztelni lehet. Persze ez pénz és idő.
Mai netgeneráció hiszi hogy bármilyen kérdésre ingyen és semmitevéssel megkapja a várva várt választ ha GYK felrak vmi kérdést.
Választ kap,igényeidet nem elégíti ki akkor kezd valódi kutatómunkába.
És mégis honnan veszed, hogy aki állítja vannak, rajong értük? Szerintem te keversz itt valamit. "Vámpír-láz" már a tvájlájt előtt is volt és utána is lesz. Attól még, hogy mindenki mindenáron ahhoz akarja kapcsolni, nem lesz az.
Nem hiszem, hogy meg fogok tanulni ó-egyiptomiul, ahhoz fel kéne venniük a szakra, jan. 15 a határidő és még nincs meg a szemét levelem. xDDDD
De angolul is sok anyag elérhető. Pl. E. A. Wallis Budge munkái, sok fordítása is elérhető ingyenesen is.
Most nem konkrét választ akartam xD csak ötletet.
És nem akarok vámpírrá változni. :D Gondolom mindenki azt hiszi, azért vámpírmániás mindenki, mert vagy vámpír akar lenni vagy le akarja vadászni őket. Csak mondom, ez nem igaz. Engem csak érdekelnek ezek a "városi legendák" amik keverednek a mítoszokkal, háttérhatalommal, titkos társaságokkal.
"Na és hogy kell kutakodni?"
1. Felmész a ttt fórumra ---> Igazi vámpírokról by Penelope :-)
2. Elolvasod kb. az első 10-15 oldalt, majd levelekkel dobálod P-t.
3. A téma utolsó oldalaira mész, felfedezed, hogy keményen megy a gyanusítgatás, veszekedés, anyázás és mindenki paranoiás.
4. Az oda belinkelt oldalakon folytatod a kutatgatást és azt veszed észre, egyre többen vallják magukat vámpírnak.
5. Hú de szimpatikusnak és arany bogár virágszálnak találsz mindenkit és örülsz.
6. Hónapokkal később rájössze, hogy elakadtál és semmire sem mész, elkezdesz te is anyázni, beleőrülsz, senkinek sem hiszel, titkolózol.
A pontok közé beeshetnek extra epizódok személytől függően:
-vámpírvadászat
-gondolatolvasás, agykontroll, meditáció, stb.
-démonidézés
-átverés, csalás, skizofrén hangulat
-Mario Casani
ismerem azt az oldalt, megéri a pénzét.
A nyitott téma fele az általa linkelt oldalakkal van tele, ideje aztán van Penelopénak.
Hát ha valaki szeret olvasni ilyen cikkeket... Ártanin em árt vele senkinek.
Meddő téma lett a vámpírok már ott is, mert mindenki csak követel. :D Hát nem is tudom, mi lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!