Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a vámpírokat tényleg...

Ha a vámpírokat tényleg Egyiptomban hozták létre, akkor valamiféle médium/boszorkány képes lehet érzékelni azt a helyszínen, hogy hol és hogyan történt?

Figyelt kérdés
Esetleg a folyamatról maradtak fenn ábrák vagy leírások? Mert bár ezt hallani a legtöbb helyen, eddig még más nem volt.
2013. jan. 11. 11:31
1 2 3 4
 11/34 fairi1 ***** válasza:

Kérdező:

Ez csak egy mese, higgyél bármit.

Egyiptomis dolog Anna Rice történetéből került a köztudatban, ott egy démoni megszállással magyarázzak, itt zs kategóriás filmbe illő genetikai magyarázatot adnak.

Egy kis bulvártudomány(telomerek és vírusok felületes kezelése) összekeverve egy jó nagy adag baromsággal, meg rejtélyes egyiptomik említése hogy ezotériára vevő ember azonnal ráharapjon

Meg szólok a belinkelt oldal egy könyv reklámanyaga,se több se kevesebb.

Valóság nem olyan hogy veszek sejteket, egy kis telomeráz enzim gént, utána egy vírust ami bejuttatja ezt majd, utána kész a halhatatlanság.

Eddigi elért legjobb eredmény ebben a témákörben:

[link]

Suma:egy éves egérbe bejuttatott gén 24% növelte átlagosan az életkorukat.

valóság sokkal érdekesebb mint egyiptomis és hasonló mesék!

2013. jan. 11. 20:10
 12/34 anonim ***** válasza:
Az Ősi idegenek egyik részében volt arról szó, hogy állítólag az ókori Egyiptomban furcsa hibrideket hoztak létre. Mindjárt megkeresem.
2013. jan. 11. 20:21
 13/34 anonim ***** válasza:
2013. jan. 11. 20:27
 14/34 anonim ***** válasza:
Te loupsolitaire én úgy írók ahogy én akarok neked! Semmi Közöd és nem hiszek a Vámpirokba, sem az idegenekbe semmilyen marhaságba Aki pedig hisz mindenfelé baromságba az Ő szívügyük magasról teszek rá! :DD
2013. jan. 11. 20:33
 15/34 anonim ***** válasza:
2013. jan. 11. 21:03
 16/34 A kérdező kommentje:

Jóóóvan na, nem kell adni azért az idiótát.

Oks fairi, de már máshol mondtam, aki ezt keresi, az nehezen akarja elhinni. Ezért fog még rengeteg elmélet születni. Meg azért Anne Rice regényében nem földönkívüli/reptoidok hozzák létre őket. És ő sem biztos, véletlenül választotta a helyszínt. Az infó máshonnan is származhat, ahogy ma is kering tucatnyi.

Mindeneste köszi, meg a másik válaszolónak, aki képes volt normális válaszolni.

A modiknak meg: az nem a kedvességen múlik, kit hányszor jelentek be, ill. hogy miért. Nem vesztőhelyre küldöm őket vagy majd kezdjek inkább anyázni?

Na mindegy. Nem izgat.

2013. jan. 11. 21:11
 17/34 A kérdező kommentje:

Ill. még ő 13:26 talán. Legalább utánanézett. (Csak ha már így kiemelten, legyen meg.)

Na, teljes az életem. xD

2013. jan. 11. 21:13
 18/34 fairi1 ***** válasza:

Aki hinni akar az bármilyen baromságba belekapaszkodik! Így működik az emberi természet, egyszerű pszichológia. Ami megerősítésnek tűnik annak jelentőségét minőségtől függetlenül kiemeli, ami ellentmondás azt egyszerűen figyelmen kívül hagyja. legtöbb gyk kérdésben a válaszoló nem a helyes választ várja hanem a megerősítést!

Te se választ vársz hanem megerősítést,ennyi.

magadban kételkedő éned tudja ezekre a kérdésre a helyes választ, de nem akarod elfogadni a tanácsát.

Infó onnan származik mint ahonnan írtam, ezt nevezik virusmarketingnek, 1-2 éve az az ember elkezdte terjeszteni mellé ajánlva a könyvét, egyszer hozzám is eljutott ez a történet, és utána jártam.

Közemberek többségének misztikus dolog ez a vírus meg DNS, ezeket megfelelően elegyítve első hallásra hihető(!!!) történetet lehet csinálni, ám ha meg van a kellő biológiai tudásod csak a fejedet fogod mekkora ökörség ez.

DNS-sel való munkához kellenek alapfeltételek:sterilitás, megfelelő enzimek(ligáz, nukleáz, polimeráz....), infrastruktúra ami szolgáltatja ezeket, és tudás se árt. Nincs semmi bizonyíték hogy ezek ókori Egyiptomban meg lettek volna csak az írónő fantáziájában. Nincs se ábra vagy leírás.

2013. jan. 12. 00:18
 19/34 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy maradt-e fenn valami, ami alátámasztaná ezt. :) Kutatni attól még szabad utána...bár én sem nagyon hiszem, hogy majd pont belebotlok.
2013. jan. 12. 00:59
 20/34 A kérdező kommentje:
*A "ha" sem véletlenül van ott.
2013. jan. 12. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!