Van itt közötettek Boszorkány vagy tapasztalt szellemidéző esetleg médium?
Figyelt kérdés
szeretnék minnél többet meg tudni erről az egész dologról mert nagyon furcsa dolgok történnek velem egy ideje
és ebbe bele tartozik az is hogy hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban
szívesen venném azt is ha valaki esetleg meg tudna tanítani egy két dologra engem nagyon vonzanak a természetfeletti erők és sok furcsasággal volt már dolgom
2011. máj. 27. 19:42
1/16 anonim válasza:
msn en mesélnék neked. védő dolgot meg idézőt is. de itt nem irom le. sok a szkeptikus lepontozo.
2/16 A kérdező kommentje:
első én nem tudok neked privátot írni :(
2011. máj. 27. 19:48
4/16 A kérdező kommentje:
gabi6226@freemail.hu
2011. máj. 27. 19:51
6/16 A kérdező kommentje:
várom még a válaszokat
2011. máj. 27. 20:05
7/16 Killgun válasza:
Én is értek egy két dologhoz.Kinézisek,testen kívüli élmények,angyali/démoni dolgok...De nem vagyok profi.Tanulgatom őket.
8/16 anonim válasza:
Figyelj ! Én profi szellem idomár vagyok.
Meg kell idézni asztrál lényeket és tudásokhoz mérten végeztetni kell velük dolgokat. Már a középkorban is ezt csinálták a profik !
9/16 anonim válasza:
05.27. 20:51
Sikerült már neked a asztrális projekció?
10/16 anonim válasza:
Anak nincsen gyakorlati haszna, de kivinni a szemetet és feltakarítani annak igen ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!