Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt közötettek Boszorkány...

Van itt közötettek Boszorkány vagy tapasztalt szellemidéző esetleg médium?

Figyelt kérdés

szeretnék minnél többet meg tudni erről az egész dologról mert nagyon furcsa dolgok történnek velem egy ideje

és ebbe bele tartozik az is hogy hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban

szívesen venném azt is ha valaki esetleg meg tudna tanítani egy két dologra engem nagyon vonzanak a természetfeletti erők és sok furcsasággal volt már dolgom

2011. máj. 27. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
na sziasztok....szóval látam itt dolgokat amit ide írkáltatok és nagyon kíváncsivá tett...szóval aki tud egy démont idézni vagy esetleg....mást de nekem jobban dzsinre lenne szugségem....lécci írjatok nekem is ezel kapcsolatosan emailt....köszönöm
2011. jún. 5. 10:00
 12/16 anonim válasza:
Én tudok néhány dolgot...de a valós adottságokkal születni kell...nem tanítható
2011. aug. 22. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha az ezotériával és természetfeletti dolgokkal akartok foglalkozni olvassatok el olyan könyveket mint Balogh Béla - Végső valóság vagy Seth könyvei (Ő is egy test nélküli személyiség) de ne járassátok le magatokat a dolognak ezzel a beképzelt, nem létező, mesebeli, buta oldalával, hogy démonok, szellem elkapás meg más kitalált, félremagyarázott, esetleg még veszélyes dolgok. A legtöbb ezek közül csak a ti fejetekben létezik. Pl.: gonoszság, meg ördög. Ezek tömeges hallucinációk ha úgy tetszik. De mondom inkább olvassatok hozzáértő könyveket.
2012. febr. 14. 07:14
 14/16 anonim válasza:
Tény hogy ebbe születni kell mert nem tanítható az én felmenőim közül minden második gyermek boszorkány így én is az vagyok anyám sámán stb...tanítani nagyon nehéz de lehetséges én neked tanítani nem tudok mert még én is tanulok viszont azt tudom javasolni hogy meditálj sokat mert ez spirituálisan előrevihet...Remélem segíteni tudtam...
2012. aug. 31. 13:05
 15/16 SennaHikari válasza:

Sok minden van, amit el kellene mondani, tehát ha kérdezni akarsz, írj nekem. Ha nem, akkor sok sikert.

Itt felesleges ilyeneket írni, hiszen úgyis csak nemkívánatos kommentek jönnének rá.

2013. ápr. 7. 21:34
 16/16 anonim válasza:

Ezt nem tudom senkinek se.megtaní tani merz lehetetlen.

Mivel látnod érezned és hallanod kell a természetfeletti dolhokat

2014. ápr. 15. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!