Mi lehet velem? Tobbi lent. :00
Kedves kérdező.
Ha 13 évesen ilyeneket csinálsz, és szánt szándékkal paráztatod magad, ott gáz van.
Ha tudod, hogy félsz, miért nézed meg?
vagy miért csinálod?
Amúgy, beszélgess erről a szüleiddel, ők úgyis jobban megtudnak nyugtatni, mint pár idegen a világhálón, akik között lehetnek gyilkosok, pedofil-okm és sorolhatnám. persze, a másik véglet is lehet, kitudja... én sem tudom, mert nem ismerem a név nélkül(még a névvel) írókat sem.
Az ilyen felesleges parázásokban szerintem nagy szerepet játszanak a tv-ben leadott hülye ezo-s műsorok, ahol a leghiszékenyebb emberek betelefonálnak, és rájuk beszélik, hogy ilyen, meg olyan démonaid vannak...
Én a helyedben inkább meséket néznék... 20 éves fejjel még mindig imádom a meséket, és nem csak én, úgyhogy nem gáz, meg gyerekes a mesenézés.
Nézzél régi disney meséket, azok jók, nem fogsz tőle félni, és tévképzeteid se lennének.
Ha meg nem múlik el az állandó stressz amit érzel, akkor érdemes felkeresni egy psychológust, akinek eltudod mondani, hogy mi bánt, és ő szakszerű magyarázatot tud adni, és az is lehet, hogy ezeknek a félelmeidnek egy ettől teljesen más oka van.
Egyáltalán nem szégyen, psychológushoz nem hülyék vagy degeneráltak mennek, hanem olyanok akiknek van valami lelki bajuk, és nem merik másnak elmondani, és őket köti a titoktartás, úgyhogy ha olyanról van szó, még a szüleidet sem tájékoztathatja!
Ezt teljesen jó szándékból mondom, és nem azért mert lenézlek vagy bármi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!