Megmagyarazza nekem valaki, hogy milyen baj van velem? Nagyon surgos lenne, mar evek ota keresek valaszt a kerdeseimre es nem talalok. Segiteetek?
Szuksegem lenne a segitsegetekre. 14 eves lany vagyok, es eddig mar 2 ember halalat ereztem meg.
1. Egy idegen embere volt. Apukam feloli nagyszuleimtol akartunk tavozni (5-6 eves lehettem). Este volt, az eg csillagos volt. Felneztem az egre, es hirtelen tudtam, hogy valami fog tortenni, a szemem konnyes lett. Epp hazafele indultunk, es eszrevesszuk, hogy az uton sok ember all, meg rendorok is voltak, es mentok is. Elutottek azon az esten egy reszeg embert ( nem is ismertuk), es meghalt.
2.Tatam halala ( anyukam feloli)
2009 december 15-en lefekves elott utolert a siras, es nagyon szomoru lettem. December 16-an reggel 7-kor arra ebredek, hogy anyum egy kicsit idegesen telefonal a munkaba es szabadnapot ker. Megkerdeztem, hogy miert, es o azt mondta, hogy tatam ezen a reggelen meghallt. Sokat sirtam erte, es meg mindig hianyolom.
Szerintetek hulye vagyok? Amikor ezeket a torteneteket elmondtam masoknak, ugy neztek ram mintha az volnek.
Ez miért baj,ha megérzed?-.-
És ezért nem vagy hülye nem.Amiért ilyet kérdezel,amiatt kib*szottul.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!