Az ingát hogyan kell használni? Hogyan kapok választ a kérdéseimre?
jó tanács: ne légy barom
Használat előtt nem árt lemosni, hogy megtisztítsd. Utána csinálj csendet a lakásban, és pár percig fogd a markodban (én a balban szoktam). Ülj nyugodtan, a lábaid cipő nélkül legyenek a földön, ne keresztezzék egymást.
Felfüggeszted az ujjadra, kiegyenesíted, majd hangosan vagy magadban megkérdezed tőle, hogy merre mutatod az igent. Miután kilengett (igenre jobbra szokott) kiegyenesíted, majd megkérdezed merre mutatod a nem-et (ekkor balra tér ki). Kiegyenesíted, majd megkérdezed, hogy kéredzhetsz-e valamit. Ha igent mond, kezdheted.
Tudom, mások szerint ez baromság, azoknak nem kell ezt olvasniuk. Viszont jó ha tudod, hogy az inga nem feltétlen az igazságot mondja meg, hanem a belső érzéseidet nyilatkoztatja ki. Ha pl. megkérdezed hogy x,y szeret-e, akkor azt fogja mutatni, amit te érzel.
Egyébként én a tenyeremet lefelé fordítva szoktam tartani alatta, ha mással kapcsolatosat kérdezek, akkor olyasmit teszek alá, ami az illetővel kapcsolatos
Én azt hallottam, hogy fel kell tölteni. Sóba kell rakni, vagy micsoda, de én ezt nem tudom, nekem feltöltötte egy hozzá értő személy.
Szóval én így szoktam: minden alkalom előtt megkérem az ingát, hogy mutasson egy nemet illetve egy igent. Ezt megismétlem még egyszer. Aztán felteszem a kérdésem az ingának.
Nekem volt olyan, hogy nem válaszolt sem igennel sem pedig nemmel. Erre egy ismerősöm adott választ: vannak dolgok amiket nem szabad tudnom, vagy pedig (erre már nem emlékszem annyira) egyszerűen nem tudom a választ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!