Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az ingát hogyan kell használni...

Az ingát hogyan kell használni? Hogyan kapok választ a kérdéseimre?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

[link]

jó tanács: ne légy barom

2012. jan. 6. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
irj a gyakoriba
2012. jan. 6. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Használat előtt nem árt lemosni, hogy megtisztítsd. Utána csinálj csendet a lakásban, és pár percig fogd a markodban (én a balban szoktam). Ülj nyugodtan, a lábaid cipő nélkül legyenek a földön, ne keresztezzék egymást.

Felfüggeszted az ujjadra, kiegyenesíted, majd hangosan vagy magadban megkérdezed tőle, hogy merre mutatod az igent. Miután kilengett (igenre jobbra szokott) kiegyenesíted, majd megkérdezed merre mutatod a nem-et (ekkor balra tér ki). Kiegyenesíted, majd megkérdezed, hogy kéredzhetsz-e valamit. Ha igent mond, kezdheted.

Tudom, mások szerint ez baromság, azoknak nem kell ezt olvasniuk. Viszont jó ha tudod, hogy az inga nem feltétlen az igazságot mondja meg, hanem a belső érzéseidet nyilatkoztatja ki. Ha pl. megkérdezed hogy x,y szeret-e, akkor azt fogja mutatni, amit te érzel.

Egyébként én a tenyeremet lefelé fordítva szoktam tartani alatta, ha mással kapcsolatosat kérdezek, akkor olyasmit teszek alá, ami az illetővel kapcsolatos

2012. jan. 6. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy fel kell tölteni. Sóba kell rakni, vagy micsoda, de én ezt nem tudom, nekem feltöltötte egy hozzá értő személy.

Szóval én így szoktam: minden alkalom előtt megkérem az ingát, hogy mutasson egy nemet illetve egy igent. Ezt megismétlem még egyszer. Aztán felteszem a kérdésem az ingának.

Nekem volt olyan, hogy nem válaszolt sem igennel sem pedig nemmel. Erre egy ismerősöm adott választ: vannak dolgok amiket nem szabad tudnom, vagy pedig (erre már nem emlékszem annyira) egyszerűen nem tudom a választ).

2012. jan. 6. 21:37
 5/14 A kérdező kommentje:
De azt veszem észre, hogy csak az a válasz, amit én szeretnék. :S
2012. jan. 7. 01:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a feltöltés az, amikor a kezedben fogod, akkor töltöd fel az energiáddal
2012. jan. 7. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem azt mondták, hogy csak az elején kell feltölteni, amikor megkapod
2012. jan. 7. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem már vagy 12 éve megvan, és van hogy hónapokig elő se veszem. Tehát csak át kell vennie a rezgésemet, ha szükség van rá. Hogy sóba kéne tenni...nem tudom. Még nem hallottam
2012. jan. 7. 16:07
 9/14 anonim válasza:
a só a negatív energia tisztítására használják ( pl. tér tisztítás ). ha olyan személytől kaptad volna akkor is hasznos .. sima hideg folyó víz alá tartsd használat előtt. régóta használom ..tapasztalatból mondom még radiesztéziánál kiválóan működik , amikor a saját problémára kérdezek hát úgy ahogy ,szerintem a gondolatom még ha kíváncsi vagyok is , eltud vinni ..másnak jobb eredményekkel dolgozom, amikor nem válaszol valóban vagy a tudatalattim nem tudja (ha ha ) vagy nem szabad tudni, tilos !! sokkal okosabb mint gondolnánk ..agy kikapcsolása , lazulás , semmi idegesség , kíváncsian fordulni felé
2012. jan. 7. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor minden használat előtt hideg víz alá kell tartani?
2012. jan. 8. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!