Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...
Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...
Ez igaz, de a fantázia nem is valóság és aki ezt nem tudja megkülönböztetni, az már pszichiátriai eset. Majd ha felnősz megérted.
2012. nov. 7. 14:18
42/48 anonim válasza:
Utolsó, légyszíves magyarázd el nekem, hogy mivel reálisabb a vérfarkasban hinni, mint a démonvilágban.
Ha már hiszel ilyen mesebeli lényekben, akkor miért nem hiszel a démonokban?
Egyáltalán nem gondolkozol logikusan, de egyszer majd Te is felnősz!
2012. nov. 7. 14:20
43/48 anonim válasza:
Hoppá.. az "utolsó" az nem az utolsó, hanem a 40. válaszoló
2012. nov. 7. 14:22
44/48 anonim válasza:
Nem lehetetlen a létezésük! Se a démonoknak,se angyaloknak,se földönkívűli lényeknek! Azis lehet,hogy a földönkívüliek,az angyalok, és ,vagy démonok! lehetséges pl:. farkasok ,vámpírok,kísérleteik eredménye!
2012. dec. 4. 10:08
45/48 anonim válasza:
Nem,lehetetlen! Nincs lehetetlen! A találmányok,a tudomány eredményei! A felfedezések is a tudomány részei! Amíg nem tudjuk ,az ellen érvet megerősíteni,addig nem tagadható,hogy igaz lehet!
2012. dec. 4. 10:15
46/48 A kérdező kommentje:
értelmes válasz köszönöm :D
2012. dec. 4. 17:51
47/48 anonim válasza:
Ha tükörbe nézek mindig látok egy vérfarkast, teliholdkor ragasztóval mindig teszek magamra szőrt és embereket eszek.
2013. jan. 21. 16:09
48/48 anonim válasza:
Démonok angyalok szellemek léteznek tapaztaltam saját szememmel a vérfarkasról nem válaszolok max privibe mert sok a csicska
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!