Hisztek bennük, láttatok már vérfarkast?
Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...
Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...
A vérfarkasok (farkasemberek) létezését egy fura örökletes genetikai betegségre alapozták még anno. A legfőbb tünete hogy az egész testet szőr borítja. Itt egy kép: [link]
De mivel nem ezt kérdezted ezért leírom hogy nem hiszek bennük, még sosem találkoztam egyel se, és egyik ismerősöm se változik ijesztő szörnyeteggé teliholdkor :)
koncerten láttam már, amúgy sokmindenbe nem hiszek, de ebbe az egybe igen! ;)
Ha Ha Ha (ez olyan ördögi ha ha ha volt)
Először is küldenék neked egy számot: http://www.youtube.com/watch?v=N59DP-NYBb8
Másodszor, nem léteznek vérfarkasok, de ha mégis, akkor nem így néznek ki: [link]
hanem így: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!