Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek bennük, láttatok már...

Hisztek bennük, láttatok már vérfarkast?

Figyelt kérdés

Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...

Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...

2012. okt. 29. 19:37
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd oltásnak, inkább jótanácsnak. Vérfarkasok tényleg nem léteznek.
2012. okt. 29. 19:46
 2/48 x) ***** válasza:
94%

A vérfarkasok (farkasemberek) létezését egy fura örökletes genetikai betegségre alapozták még anno. A legfőbb tünete hogy az egész testet szőr borítja. Itt egy kép: [link]

De mivel nem ezt kérdezted ezért leírom hogy nem hiszek bennük, még sosem találkoztam egyel se, és egyik ismerősöm se változik ijesztő szörnyeteggé teliholdkor :)

2012. okt. 29. 19:46
 3/48 anonim ***** válasza:
27%
Szerinted, hogyha valaki találkozna egy olyan lénnyel...Akkor az utánna prezentációt tartana???Én hiszek bennük, de azt nemhiszem, hogy bárki túlélne egy találkozást velük..:)
2012. okt. 29. 19:53
 4/48 anonim ***** válasza:

koncerten láttam már, amúgy sokmindenbe nem hiszek, de ebbe az egybe igen! ;)

Ha Ha Ha (ez olyan ördögi ha ha ha volt)

2012. okt. 29. 19:56
 5/48 A kérdező kommentje:
Öhmm...azt nem mondtam, hogy lehet, hogy én is láttam 1-et, és azért vagyok kivácsni, hogy ti mit gondoltok, és aki ezt ellenezte annak köszönöm hogy normálisan közölte :)
2012. okt. 29. 20:00
 6/48 anonim ***** válasza:
2012. okt. 29. 20:16
 7/48 A kérdező kommentje:
hmmm ez egy picit gonosz volt... szerintem nem feltétlenül lehet látni a vérfarkasokon azt,hogy nagyon szőrösek...;)
2012. okt. 29. 20:36
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
te láttál már pucér farkast fiam ???? :DDDDD
2012. okt. 29. 20:42
 9/48 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek bennük, de láttam már.
2012. okt. 29. 20:55
 10/48 anonim ***** válasza:

Először is küldenék neked egy számot: http://www.youtube.com/watch?v=N59DP-NYBb8

Másodszor, nem léteznek vérfarkasok, de ha mégis, akkor nem így néznek ki: [link]

hanem így: [link]

2012. okt. 29. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!