Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek bennük, láttatok már...

Hisztek bennük, láttatok már vérfarkast?

Figyelt kérdés

Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...

Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...

2012. okt. 29. 19:37
1 2 3 4 5
 21/48 Golan Trevize ***** válasza:
Marika, te kevered a vasgólemmel.
2012. okt. 30. 10:30
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
"Marika, te kevered a vasgólemmel." - Nem merem elolvasni, hogyan jutott el ez a vita idáig...
2012. okt. 30. 11:43
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó nő kell hozzá, egyből vér megy a farkamba :)
2012. okt. 30. 11:49
 24/48 A kérdező kommentje:

a rammstein az nagyon jó :D:D metált szeressük ;)

tiszta xd-k a trollkodók de csak kutatgassatok mert, kitudja mi van odakint :D nem de bár? köszönöm az eddigi válaszokat :)

2012. okt. 30. 15:06
 25/48 anonim ***** válasza:
40%
Hááát én nem tom,de XY (nem akarom mondani,hogy ki) nekem azt mondta,hogy vannak különböző szekták ahol vérfarkasok gyülekeznek,és (ezt én tudom) vannak varázslatok amikkel vérfarkassá lehet változni.Am XY elég jártas ebben +én is hiszek az ilyenekben,de én a vérfarkasokhoz értek a legkevésbé,de más okkult dolgokban jó vagyok.Viszont tényleg régen egx betegségnek tudták be a vérfarkasokat,vagy valami ilyesmi.....(bocs,ha egy kicsit homályosan fogalmaztam :D )
2012. nov. 1. 20:05
 26/48 anonim ***** válasza:

"régen egx betegségnek tudták be a vérfarkasokat,"

Ez inkább fordítva igaz.

Régen hitték el, hogy léteznek egy betegség miatt.

2012. nov. 1. 21:09
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

Hiszek bennük, de nem találkoztam velük, és nem vagyok az. XD Hülyén nézne ki egy vérfarkas szemüveggel.

Viszont (ahogy már ezerszer mondtam) a vérfarkasok nem minden éjszaka változnak át, hanem egyszer és utána örök életükre úgy maradnak. Komolyan, miért kell folyton ezekkel a Twilight-os példákkal jönni? Ha nem hiszel nekem, nézz utána. Erre megfelelő Darren Shan Démonvilág c. könyvei. Na, nem kell berágni rám, mert nem szeretem a twilightot.

2012. nov. 2. 14:27
 28/48 anonim ***** válasza:
"Darren Shan Démonvilág" Ez nem a valóság, hanem egy könyv, egy kitalált történet!!! Úristen, látszik hogy 13 éves vagy, sőt még egy átlag 13 éves is sokkal értelmesebb...
2012. nov. 2. 14:33
 29/48 anonim ***** válasza:

A mai kis tinik mindent elhisznek amit olvasnak, vagy filmben látnak? Tisztelet a kivételnek!

De komolyan, a szüleitek nem mondták el, hogy a filmek,, mesék, könyvek általában kitalált történeteket tartalmaznak?

2012. nov. 3. 11:15
 30/48 A kérdező kommentje:
az utolsónak szeretném kifejteni, hogy mindennek van valóság alapja, valamikor csak betegség valamikor pedig az amit mondanak.... :) szekták? az érdekes ha tudsz ezekről bővebben akkor privátba légyszíves :)és köszönöm a válaszokat
2012. nov. 3. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!