Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek bennük, láttatok már...

Hisztek bennük, láttatok már vérfarkast?

Figyelt kérdés

Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...

Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...

2012. okt. 29. 19:37
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
A kenyai popónak van valóságalapja? Egy másik oldalon találta ki egy gyerek, de attól még nem lesz valós... Majd ha nagyobb leszel te is belátod.
2012. nov. 3. 15:33
 32/48 A kérdező kommentje:
képzelet és legenda közt van különbség ;) mert a vérfarkasoknak azért van némi kimenetele.... :) és nem kell a korral jönni ez most nem arról szól, de megsúgom azért nem vagyok már olyan kicsi, nem kell a 13 évesekhez méregetni
2012. nov. 3. 17:25
 33/48 anonim ***** válasza:

"képzelet és legenda közt van különbség"

Így van, viszont a legenda és valóság között mégnagyobb.

2012. nov. 3. 17:33
 34/48 anonim ***** válasza:

Ahha... De már leírták! És most idézek egy választ:

"A vérfarkasok (farkasemberek) létezését egy fura örökletes genetikai betegségre alapozták még anno. A legfőbb tünete hogy az egész testet szőr borítja"

Legfőképp ez a magyarázat. De ha ezt nem vagy képes felfogni arról nem tehetünk. Amúgy jobb lenne ha 13 lennél, mert akkor még érthető az értetlenséged, így már kevésbé.

Olvasd el ezt: [link]

Végig a szövegben ezeket a szavakat találod: hiedelem, legenda, mítosz, babona stb. És tudod miért? Mert ezek csak ilyen ősi mendemondák, amiknek gyakorlatilag nulla valóság alapja van.

Amúgy nem értem miért ilyen divatos ez mostanában, ezekben hinni?! Római, görög és egyiptomi istenekben miért nem hisztek?

2012. nov. 3. 18:23
 35/48 anonim ***** válasza:
34. hagyd szerintem, ez az ember már menthetetlen :(
2012. nov. 3. 18:44
 36/48 A kérdező kommentje:
mért a startrek az normális? :D xd ha ez nem akk az sem
2012. nov. 3. 19:07
 37/48 anonim ***** válasza:
A startrek sem valós, vagy nem tudom hogy jött ide.
2012. nov. 3. 19:12
 38/48 A kérdező kommentje:
csak feltettem xd, de akkor sok embernek fantáziája sincs sztem ha végig sem gondolja hogy lehetséges e ;)
2012. nov. 3. 20:52
 39/48 anonim ***** válasza:
A fantázia meg a valóság két külön dolog. Az ember fantáziájában akármi létezhet, míg a valóságban nem.
2012. nov. 3. 21:28
 40/48 anonim ***** válasza:

6-os: XDDD Troll. XDD

Jó, a démonvilág nem megfelelő példa, abban én sem hiszek, de a másik jóval értelmesebb.

'Egy átlag 13 éves is értelmesebb'

Köszönöm, hogy ennyi eszetek van. Attól, hogy valaki szereti az ilyeneket nem kell feltétlenül hülyének lennie. A fantázia nem a pszichológus tere. XD Istenem, mit magyarázok, ha úgysem fogjátok fel..

Tehát, ezt biztos meg fogjátok érteni (legalábbis remélem):

EZ A TERMÉSZETFELETTI KATEGÓRIA!!! NEM A KÜLDJÜNK EL PSZICHOLÓGUSHOZ KATEGÓRIA! ÉRTELMEZZÉTEK A SZAVAKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. nov. 7. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!