Hisztek bennük, láttatok már vérfarkast?
Tudom most jönnek azok akik nem hisznek bennük leoltanak-legalábbis próbálkoznak vele- meg stb...
Igazából nem azt szeretném, hogy köpjétek be mondjuk a legjobb barátotokat vagy ilyesmi,csak kíváncsi vagyok, hogy láttatok e már vagy esetleg találkoztatok már eggyel vagy ti magatok is azok vagytok, nem kell magatokat is leleplezni csak választ szeretnék...
"képzelet és legenda közt van különbség"
Így van, viszont a legenda és valóság között mégnagyobb.
Ahha... De már leírták! És most idézek egy választ:
"A vérfarkasok (farkasemberek) létezését egy fura örökletes genetikai betegségre alapozták még anno. A legfőbb tünete hogy az egész testet szőr borítja"
Legfőképp ez a magyarázat. De ha ezt nem vagy képes felfogni arról nem tehetünk. Amúgy jobb lenne ha 13 lennél, mert akkor még érthető az értetlenséged, így már kevésbé.
Olvasd el ezt: [link]
Végig a szövegben ezeket a szavakat találod: hiedelem, legenda, mítosz, babona stb. És tudod miért? Mert ezek csak ilyen ősi mendemondák, amiknek gyakorlatilag nulla valóság alapja van.
Amúgy nem értem miért ilyen divatos ez mostanában, ezekben hinni?! Római, görög és egyiptomi istenekben miért nem hisztek?
6-os: XDDD Troll. XDD
Jó, a démonvilág nem megfelelő példa, abban én sem hiszek, de a másik jóval értelmesebb.
'Egy átlag 13 éves is értelmesebb'
Köszönöm, hogy ennyi eszetek van. Attól, hogy valaki szereti az ilyeneket nem kell feltétlenül hülyének lennie. A fantázia nem a pszichológus tere. XD Istenem, mit magyarázok, ha úgysem fogjátok fel..
Tehát, ezt biztos meg fogjátok érteni (legalábbis remélem):
EZ A TERMÉSZETFELETTI KATEGÓRIA!!! NEM A KÜLDJÜNK EL PSZICHOLÓGUSHOZ KATEGÓRIA! ÉRTELMEZZÉTEK A SZAVAKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!