Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez tényleg igaz lehet?

Ez tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt a nagybátyám. Adott nekem egy jegyzetet amiben leírja azt hogy mi volt a halála oka. Aztt kérte tőlem, hogy még a szüleimnek se beszéljek a jegyzetről. Ma kinyitottam és 10 oldal volt tele írva :

Múmia fajták :

Egyiptomi császár múmia :

Kínézet : Fehér kötés, zöld hajú betekert lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén fényes kötés van.

Képesség : Gyorsan fut . Ugrási képessége maximum 50 láb .

Táplálkozás : Emberi és állati sonkát fogyaszt . Ellentétben a többi múmiával ő nem szereti a vesét csak a nyers húst eszi meg . 6 évenként táplálkozik . Sok Egyiptomi császár múmia megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .

Megjegyzés : Az ember áldozatait megerőszakolja. Megölni csak egy császár jobb tőkéjével lehet . Még másik 8 múmia típusról ír a jegyzet és egyéb dolgokról akit érdekel az kérdezzen . Igazi lehet ez a jegyzet vagy nem ?

2012. okt. 10. 19:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Már sokadszor teszed fel ezt a debil kérdést, legközelebb találjál ki jobban mert ez nagyon gagyi és egyáltalán nem szórakoztató.
2012. okt. 11. 16:21
 32/41 anonim ***** válasza:
Elmebeteg vagy..
2012. okt. 12. 16:22
 33/41 chrishu ***** válasza:

Aha utána a három múmia Helga jósnő kristályaival elfingotta magát Kínába...

Üdvözlettel: Vicces nagybátyád

Legközelebb mik lesznek? Vérfarkasok?

2012. okt. 13. 13:45
 34/41 A kérdező kommentje:
Nagybátyám nagyon komoly ember volt, nem tudom honnan veszed hogy vicces... Ez a helyzet egyáltalán nem vicces, hanem HALÁL komoly.
2012. okt. 13. 13:52
 35/41 chrishu ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ez van a könyv utolsó két lapján !

A vámpírok története !

Az első vámpír Timiko volt . Akkoriban a Vámpírokat nem Vámpíroknak hanem Tébunak nevezték a Tébu jelentése Ardóiul halált jelent . Ardóiul egy sziget volt a Földközi Tengeren A mágia a varázslat földje . Ebben a történelmi időben még csak ezen a szigeten éltek emberek kevés létszámmal . A Tébuk egy csoport volt Ardódiun . Feladatuk az élelem gyűjtés volt . Egyszer a szigetről messzire eltévedt 10 Tébu . Egy fényesen világító tárgyra bukkantak mikor közelebb megnézték látták nem tárgy hanem egy fa és aztán elszörnyedtek . Ez a párbeszéd játszódott le közöttük : - Tudom mi ez Hegla a jósnő mesélt róla állítólag aki megkóstolja a termését emberfölötti erőre tesz szert . Ezt kimondva mindenki a levelekre kapott csak az az egy nem aki megszólalt . Nevetve nézett a bogyót evő emberekre . Majd 10 drágakövet adott mindgyiknek majd egy nagyot fingott és elrepült kína mellé . Majd élesztőért ment a boltba itt a vége fuss el véle

# 18/23

10-10 20:24

Privát üzenet

A kérdező kommentje:

majd az urolsó lapra írva : Nagyapád vicces ember volt . Remélem mikor elolvastad azután egy jót fogsz nevetni ajánlom rakd fel a gyakorikérdések.hura ott sok az idióta hahaha légy jó az életben NAGYAPÁD !

Persze, komoly...

(Ez egy részlet a kérdező másik kérdéséből)

2012. okt. 13. 14:02
 36/41 A kérdező kommentje:
Mindenki azzal a vámpírossal jön, nem én írtam ki!!! Nehéz megérteni??? Nem is hiszek a vámpírokban-
2012. okt. 13. 14:12
 37/41 chrishu ***** válasza:
Ugyan azt írtad...
2012. okt. 13. 14:22
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem fogom rád fedzsérelni az időt, nem tudom miért akarsz keresztbe tenni de rosszul teszed.
2012. okt. 13. 14:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Ugyanazzal a stilussal irtak ki azt a vampiros kerdest, majd jottel azzal, hogy csak masolja toled. Biztos feltalalta az idoutazast, hogy korabban irta ki a kerdesed, mint Te. Masolas kizarva. Csak abba kene hagyni ezt a butasagot Kedves kerdezo. A sajat szegenysegi bizonyitvanyod allitod ki magadrol minden egyes hozzaszolasoddal. Hulyenek azert ne nezd az embereket.
2012. okt. 13. 22:27
 40/41 anonim ***** válasza:
Mi az a "fedzsérelni"?
2012. okt. 13. 22:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!