Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez tényleg igaz lehet?

Ez tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt a nagybátyám. Adott nekem egy jegyzetet amiben leírja azt hogy mi volt a halála oka. Aztt kérte tőlem, hogy még a szüleimnek se beszéljek a jegyzetről. Ma kinyitottam és 10 oldal volt tele írva :

Múmia fajták :

Egyiptomi császár múmia :

Kínézet : Fehér kötés, zöld hajú betekert lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén fényes kötés van.

Képesség : Gyorsan fut . Ugrási képessége maximum 50 láb .

Táplálkozás : Emberi és állati sonkát fogyaszt . Ellentétben a többi múmiával ő nem szereti a vesét csak a nyers húst eszi meg . 6 évenként táplálkozik . Sok Egyiptomi császár múmia megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .

Megjegyzés : Az ember áldozatait megerőszakolja. Megölni csak egy császár jobb tőkéjével lehet . Még másik 8 múmia típusról ír a jegyzet és egyéb dolgokról akit érdekel az kérdezzen . Igazi lehet ez a jegyzet vagy nem ?

2012. okt. 10. 19:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

LOL

A "nyomozasban" nagy segitseget jelentene, ha tudnank a nagyapad (lasd korabbi kerdes) es nagybatyad halalanak a korulmenyeit, hogy megis hogy haltak meg.

Most pedig kapsz egy kis idot, hogy kitalalj valamit es leird nekunk.

2012. okt. 10. 23:29
 22/41 anonim ***** válasza:
Részvétem a nagybátyád halála miatt, de ez amit itt leírsz egyszerűen baromság, mintha egy szerepjáték leírásából téptek volna ki egy oldalt.
2012. okt. 10. 23:35
 23/41 A kérdező kommentje:
Sokkal több van a valóságban, mint hisszük. Nagybátyámat egy piramis előtt találták meg, félig megrágva :S
2012. okt. 11. 07:53
 24/41 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg igaz, hogy ilyet hagyott rád, akkor lehet hogy nagybátyád ismerte a hieroglifákat és valamilyen szöveg fordítása, amit talált. De amúgy sztem kamu,mert ha tényleg lennének múmiák, akkor mást is megrágnának.
2012. okt. 11. 14:05
 25/41 anonim ***** válasza:
Linkeld be légyszi a haláláról szóló hírt. Ilyen különleges eseteket meg szoktak említeni az újságok.
2012. okt. 11. 14:05
 26/41 anonim válasza:
Szép mese volt. :) valld már be hogy csak kamuzol senki se veszi be ezt a szart...
2012. okt. 11. 15:09
 27/41 anonim ***** válasza:

Milyen jó fantáziád van!Hány éves vagy öt?Am meg ezelőtt meg azt írtad ki hogy "

Igaz lehet a könyv?

Tegnap meghalt a nagyapám . Adott nekem egy könyvet amiben leírja azt hogy miért is halt meg . Aztt kérte még a szüleimnek se mondjak el semmit a könyvről . Ma kinyitottam és 3 oldal volt tele írva :

A vámpír fajták :

Afrika vámpír :

Kínézet : Feket bőrű göndör hajú emberszerű lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén 6 új van .

Képesség : Magasat ugrik . Futási képessége maximum 60 kilométer per óra .

Táplálkozás : Emberi és állati húst fogyaszt . Ellentétben a többi vámpírral ő nem szereti a vért csak a nyers húst eszi meg . 3 évenként táplálkozik . Sok Afrikai vámpír megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .

Megjegyzés : Az ember áldozatait elrabolja . Megölni csak egy afrikai elfánt lábszárnyorjával lehet . Még másik 2 vámpír típsuról ír a kön yv és egyéb dolgokról akit érdekel írjon privátot . A kérdésem igaz lehet ez a könyv vagy nem?"

Na ne tedd itt az agyad!

Túl sok a hasonlóság!Vagy te másoltad le őt vagy te ugyan az vagy és a halálesetet is kitaláltad!

2012. okt. 11. 15:19
 28/41 A kérdező kommentje:
Nem értitek, hogy azt nem én írtam ki! Egyiptomi újságot meg nem tudok linkelni.
2012. okt. 11. 15:27
 29/41 anonim ***** válasza:
Na jó ha tényleg nem te írtad ki akkor komoly bajban lehetsz!Én már találkoztam múmiákkal de ezen fajtáiról még nem hallottam!
2012. okt. 11. 16:07
 30/41 A kérdező kommentje:
Te melyik fajtával találkoztál ?:D
2012. okt. 11. 16:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!