Ez tényleg igaz lehet?
Tegnap meghalt a nagybátyám. Adott nekem egy jegyzetet amiben leírja azt hogy mi volt a halála oka. Aztt kérte tőlem, hogy még a szüleimnek se beszéljek a jegyzetről. Ma kinyitottam és 10 oldal volt tele írva :
Múmia fajták :
Egyiptomi császár múmia :
Kínézet : Fehér kötés, zöld hajú betekert lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén fényes kötés van.
Képesség : Gyorsan fut . Ugrási képessége maximum 50 láb .
Táplálkozás : Emberi és állati sonkát fogyaszt . Ellentétben a többi múmiával ő nem szereti a vesét csak a nyers húst eszi meg . 6 évenként táplálkozik . Sok Egyiptomi császár múmia megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .
Megjegyzés : Az ember áldozatait megerőszakolja. Megölni csak egy császár jobb tőkéjével lehet . Még másik 8 múmia típusról ír a jegyzet és egyéb dolgokról akit érdekel az kérdezzen . Igazi lehet ez a jegyzet vagy nem ?
LOL
A "nyomozasban" nagy segitseget jelentene, ha tudnank a nagyapad (lasd korabbi kerdes) es nagybatyad halalanak a korulmenyeit, hogy megis hogy haltak meg.
Most pedig kapsz egy kis idot, hogy kitalalj valamit es leird nekunk.
Milyen jó fantáziád van!Hány éves vagy öt?Am meg ezelőtt meg azt írtad ki hogy "
Igaz lehet a könyv?
Tegnap meghalt a nagyapám . Adott nekem egy könyvet amiben leírja azt hogy miért is halt meg . Aztt kérte még a szüleimnek se mondjak el semmit a könyvről . Ma kinyitottam és 3 oldal volt tele írva :
A vámpír fajták :
Afrika vámpír :
Kínézet : Feket bőrű göndör hajú emberszerű lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén 6 új van .
Képesség : Magasat ugrik . Futási képessége maximum 60 kilométer per óra .
Táplálkozás : Emberi és állati húst fogyaszt . Ellentétben a többi vámpírral ő nem szereti a vért csak a nyers húst eszi meg . 3 évenként táplálkozik . Sok Afrikai vámpír megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .
Megjegyzés : Az ember áldozatait elrabolja . Megölni csak egy afrikai elfánt lábszárnyorjával lehet . Még másik 2 vámpír típsuról ír a kön yv és egyéb dolgokról akit érdekel írjon privátot . A kérdésem igaz lehet ez a könyv vagy nem?"
Na ne tedd itt az agyad!
Túl sok a hasonlóság!Vagy te másoltad le őt vagy te ugyan az vagy és a halálesetet is kitaláltad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!