Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez tényleg igaz lehet?

Ez tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt a nagybátyám. Adott nekem egy jegyzetet amiben leírja azt hogy mi volt a halála oka. Aztt kérte tőlem, hogy még a szüleimnek se beszéljek a jegyzetről. Ma kinyitottam és 10 oldal volt tele írva :

Múmia fajták :

Egyiptomi császár múmia :

Kínézet : Fehér kötés, zöld hajú betekert lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén fényes kötés van.

Képesség : Gyorsan fut . Ugrási képessége maximum 50 láb .

Táplálkozás : Emberi és állati sonkát fogyaszt . Ellentétben a többi múmiával ő nem szereti a vesét csak a nyers húst eszi meg . 6 évenként táplálkozik . Sok Egyiptomi császár múmia megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .

Megjegyzés : Az ember áldozatait megerőszakolja. Megölni csak egy császár jobb tőkéjével lehet . Még másik 8 múmia típusról ír a jegyzet és egyéb dolgokról akit érdekel az kérdezzen . Igazi lehet ez a jegyzet vagy nem ?

2012. okt. 10. 19:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Azt a kérdést nem én írtam, csak másolja az enyémet. Én hiszem hogy ez igaz mert nagybátyám történész volt jó ember és lehet itt megfejthetem a halálát. Ez például nagyon érdekes:

Múmia fajták :

Anyagföldi halott múmia :

Kínézet : Barna kötés, érdes hajú betekert lény . Felismerni arról lehet hogy a föld eltakarja.

Képesség : Gyorsan ugrik, harap. Harapási képessége minimum 50 fok.

Táplálkozás : Emberi tonkát fogyaszt .A többi múmián kívül ő nem szereti a vizet csak a vért . Ötször táplálkozik . Sok Anyagföldi halott múmia megpróbálja elfojtani mások halálét ezért nagyon veszélyes forrást tartalmaz. Én is ezt kutatom, te ne tedd...

2012. okt. 10. 22:40
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hétvégéig kinek az elhalálozására és jegyzeteinek a feltárására lehet még számítani?"

Szerintem ő nyírja ki őket sorra a jegyzetekért.

2012. okt. 10. 22:43
 13/41 anonim ***** válasza:

Te SZERENCSETLEN! Hogy masolhatta a kerdesed, ha korabban irta ki?

Mindket kerdest Te irtad ki!

2012. okt. 10. 22:43
 14/41 anonim ***** válasza:

"Én hiszem hogy ez igaz mert nagybátyám történész volt jó ember..."

Es plusszban BOLOND!

:D

2012. okt. 10. 22:45
 15/41 anonim ***** válasza:
Apukád egy Reptoid volt.
2012. okt. 10. 22:49
 16/41 A kérdező kommentje:

Uhh, figyeljetek mit találtam a nyolcadik oldalon. Ez sok mindent meg magyaráz.

Emberi Múmia:

Kínézet : Apró, hosszú lábai vannak! Képes a kötését mozgatni, önállóan is .

Képesség : kötés mozgatás fel és átlósan.

Táplálkozás : hetente táplálkozik többnyire hamu maradékot és emberi velőt eszik. Áldozatait nem öli meg, még van bennük velő, utána kiszívja a vérüket.

Megjegyzés : Az első ilyen Múmia Szlovéniában volt, rengeteg feljegyzés készült róla. Félek, hogy egy a közelben tartózkodik, jelentem is a régészeknek. Ha itt van könnyen megtalálhat és akkor veszélybe kerül az unoka öcsém.

Daribi Tamás feljegyzése

2012. okt. 10. 22:59
 17/41 Komplikato ***** válasza:
Öööö, ez valamelyik Diablo játék szörny leírása? :D
2012. okt. 10. 23:03
 18/41 A kérdező kommentje:
Nem, a nagybátyámé, de ha elolvasod a kérdést megtudod.
2012. okt. 10. 23:05
 19/41 anonim ***** válasza:
Tulajdonkeppen mi is a celod ezekkel a kamukerdesekkel?
2012. okt. 10. 23:12
 20/41 A kérdező kommentje:
Egy ez nem kamu kérdés, kettő pedig kideríteni a nagybátyám halálának okát hogy békében nyugodjon, nem véletlen hagyta rám ezt. Ezért kértem segítséget.
2012. okt. 10. 23:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!