Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek honnan származtak...

Szerintetek honnan származtak az első vámpírok?

Figyelt kérdés

Percy H. Fawcett archeológus egy érdekes ötlettel állt elő anno és hitt abban, hogy az Amazonasz őserdejei egy elveszett várost rejtenek: Eldorádót. Elnevezte ezt az ősi civilizációt Z-nek. Az expediíciója viszont a 20. század elején eltűnt és soha nem hallottak róla.

Az ott élő törzsek elbeszéléseiből következtetett arra, hogy a dzsungelben van a Z-ék elveszett városa.

A többség ezeket a Z-ket a leírások alapján a sumér istenekkel kötik össze (nefilimek - bukottt vérivó, kannibál "angyalok", Lilith - a vámpírok ősanyja, sumér istennő, a kígyó az Édenből).

Ugyanakkor maguk az indiánok is megőrizték a "más" embereket, ugye az érkező spanyolokat először a visszatérő isteneiknek hitték.

Ugyanakkor a kultúrákban: akkor nyerem el az istenem kegyét, ha feláldozom neki az ellenségem vérét. Vérkultuszok.

És Fawcett is tisztában volt vele, hogy a Z-k városát vérivó "démonok" őrzik, mégis belevágott az útjába és soha nem tért vissza.

2012. okt. 3. 16:09
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Értem. Holnaptól sátánista leszek, kikiáltom magam vámpírnak, szárnyakat növesztek és megyek hozzád az elmegyógyba. Na most örülsz?
2012. okt. 6. 16:58
 32/57 anonim ***** válasza:

Azokat hülyéztem le, akik belemagyaráznak dolgokat a mítoszba, mikor az emberek sosem voltak annyira ostobák, hogy ne tudjanak megkülönböztetni egy el nem rothadó holttestet egy veszett embertől. Arról nem is szól a mese, hogy a veszett embereket lekarózták stb. Hanem arról, hogy mondjuk felültettek egy szüzet egy szűz lóra, és körbesétáltatták a temetőben, hogy megtalálják a vámpír sírját, mert HULLÁT kerestek, nem valami veszett embert, aki szerte jár és harapdálja az embereket. Olvass utána értelmes ember módjára érvelj, ne fröcsögj itt mint akinek elgurult a gyógyszere.

Amúgy el nem rothadó holttesteket a római katolikus egyház most is tart itt-ott, "romolhatatlan szentek" néven (amilyeneket a keleti ortodoxok szintén élőhalottnak tartottak és tartanak). De az is hit kérdése, hogy tartósították-e őket valójában, vagy mégsem és paranormális a dolog. Hidd el vagy ne. TUDNI úgysem tudhatod.

2012. okt. 6. 17:02
 33/57 chrishu ***** válasza:

Most kivételesen plcsubi védelmére kelek.

Szerintem marhaság megkérdőjelezni a tudományt és helyette azt mondani, hogy ezek az ezósok mondanak igazat.

És gőzöm sincs hanyadik, a vámpírságnak IGENIS az a betegség az alapja. Esetleg egy nem ismert felfedező találkozott egy kanibál törzzsel és kiszínesítette a történetét

2012. okt. 6. 17:07
 34/57 anonim ***** válasza:
Nem örülök, mert te az a fajta ember vagy, akinek egyik fülén be, másikon ki, jelen esetben képletesen fogalmazva. Dehogy érted, akkor nem írnál ilyen baromságot. Az a baj, hogy rengeteg ember van a te értelmi szinteden (valószínűsítem, hogy épp te vagy 5. osztályos), nem lehet veletek normálisan beszélni, véleményt nyilvánítani, érvelni, mert TI barátocskám AGYMOSOTTAK VAGYTOK. Fáj az igazság, de ez van. Az agymosás tipikus tüneteit mutatod te is, meg a sorstársaid is. És amikor a társadalom ilyetén szintre süllyed, akkor az értelmes embereknek menniük kell, mert szavak helyett már minden igazságot az állati szintű ordibálás és pofozkodás dönt el, nem pedig a fórumozás. Ezért költöznek külföldre az ország eszesei, mert ez az ország egy tepedelem. Itt szétrohad minden.
2012. okt. 6. 17:10
 35/57 anonim ***** válasza:
Másik észkombájn. Mondtam én olyat, hogy "ezek az ezósok mondanak igazat", és nem a tudomány??? Nem. További örömteli csámcsogást.
2012. okt. 6. 17:12
 36/57 chrishu ***** válasza:
Aha szóval én lennék az agyonmosott? Érdekes...
2012. okt. 6. 17:12
 37/57 anonim ***** válasza:
Akinek nem inge, ne vegye magára...de mivel magadra érted (jóllehet mikor én azt elkezdtem írni, te még itt sem voltál) hát biztos van benne valami.
2012. okt. 6. 17:14
 38/57 anonim ***** válasza:
XD! Ott a pont!
2012. okt. 6. 17:15
 39/57 anonim ***** válasza:
Megyek edzeni és itt hagyni ezt a témát. Látom itt az az agymosott aki a valóságban él.
2012. okt. 6. 17:19
 40/57 anonim ***** válasza:

IQ-bajnok. Arról van szó, hogy az agymosott ember az, aki azt HISZI hogy TUDJA hogy mi lehet meg nem lehet, bekajálja amit alsó osztályban megtanult, majd elsiklik afelett, hogy hazudtak neki mikor ez kiderül a felső tagozatban, majd a gimnáziumban megint kiderül, hogy tökmást tanítottak neki, de efölött is elsiklik mint jó agymosotthoz illik, és 100% meg van győződve arról, hogy az ő világképe és világnézete az 100% igaz (azon az alapon, hogy többen vannak akik ezt hiszik), és azért van neki (jelen esetben neked meg Chrisunak) igaza, mert szerinted úgy van ahogy egyébiránt logikailag nem lehetne. Mert hulláról hitték mindig, hogy életre kel és emberek vérét issza vagy agyonnyomja őket, nem kannibálokról meg veszett emberekről.

A világ sehová nem haladt volna, ha az ilyen embereknek valóban igaza lett volna, akik a többségi véleményt tartották igaznak. Pl. csillagászat, repülés stb. A többség mindig röhögött a más véleményen levőkön, mert azt HITTE, hogy TUDJA hogy mi hogy van és hogy lehet, és kiderült, hogy fingjuk nem volt róla csak HITTÉK. Úgy hogy ha valaki történetesen hisz a vámpírok létezésében, semmi jogotok fikázni, mert ti ugyanúgy csak HISZITEK hogy nincs, és az hogy TÖBBEN HISZITEK nem egyenlő azzal, hogy igazatok van.

2012. okt. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!