Az igaz, hogy csak azok találkoznak szellemmel, akik hisznek bennük?
Ez nem igaz.
Én nem hittem a szellemekben soha, viszont laktam olyan lakásban, ahol nem tudom, mi volt, de nagyon rossz volt.
Nem csak én tapasztaltam, hanem a lakótársam is, olyan volt, mint egy horror.
Igazi szellemjárás.
El is költöztem, mert nem tudom, mi volt ott, de nagyon fura dolgok történtek.
Szóval aki fiatalon hal meg, az szép, csinos szellem marad az idők végezetéig, aki öregen és ráncosan, az meg olyan marad szellemként is? Ha éreztek is valami furcsát, miért törvényszerű, hogy az egy valaha élt ember lelke, vagyis szellem?
Lehet, hogy egy párhuzamos világ lényei, lehet hogy élő emberek negatív energiái, haragjai, dühei valahogy ott ragadtak abban a térben valami miatt, és az csapódik vissza. Lehet...
Nekem is volt halálközeli élményem, de nem esküdnék meg rá, hogy a tényleges biológiai halál után is ugyanaz várna rám, mint akkor. Akinek halálközeli élménye volt, annak valószínűleg az agya képzeli el azokat, amiket
akkor tapasztal. A biológiai halálból még senki sem jött vissza megmondani a frankót.
"Szóval aki fiatalon hal meg, az szép, csinos szellem marad az idők végezetéig, aki öregen és ráncosan, az meg olyan marad szellemként is?"
Nem. Egybehangzó információk szerint mindenki visszafiatalodik/megöregszik, és kb. 25-30 évesnek "néz ki". Mivel mentális síkról van szó, a külcsín nem annyira adottság, sokkal inkább elképzelés kérdése. Ott nem létezik életkor, mert értelmezhetetlen egy olyan térben, ahol nincs idő.
"Lehet, hogy egy párhuzamos világ lényei, lehet hogy élő emberek negatív energiái, haragjai, dühei valahogy ott ragadtak abban a térben valami miatt, és az csapódik vissza. Lehet..."
Teljesen igazad van ebben!
"Akinek halálközeli élménye volt, annak valószínűleg az agya képzeli el azokat, amiket akkor tapasztal."
Erre sok cáfolat van, már csak azért is, mert túlságosan egyformák ezek a beszámolók, kultúrától, életkortól, vallástól, végzettségtől függetlenül. Ráadásul az agy ilyenkor nem működik.
"A biológiai halálból még senki sem jött vissza megmondani a frankót."
Ez így van, más kérdés, hogy EVP és egyéb médiumok segítségével kapcsolatba lehet lépni, és nagyon hasonlóak a "történetek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!