Ez így működik. Csodát is csak az lát, aki hisz benne.
2012. szept. 6. 20:32
2/27 Antimod válasza:
Nem igaz. Nagyon sokan vannak, akik nem tudják mire vélni a jelenségeket. Az viszont igaz, hogy utána már sokan elhiszik, hogy léteznek.
A "találkozni velük" azért kicsit furcsa ebben a tekintetben, mert itt vannak körülöttünk, csak nem érzékeljük őket.
2012. szept. 6. 20:32
3/27 x) válasza:
Hát azért a "találkozásnak" is többféle módja van. Mondjuk aki megszállottan hisz a szellemekben az a legkisebb zajra is ráfogja hogy szellem, míg egy szkeptikus más magyarázatot talál a jelenségre. És még ha szellem is okozza a zajokat, a szkeptikusnak mindig van mit belemagyarázni szellemek helyett. Viszont egy valóban ijesztő paranormális jelenség általában megváltoztatja a szkeptikus hozzáállását, elég sok ilyen történetet lehet olvasni (az hogy mennyi igaz belőle már egy másik téma). Én is csak akkor hittem el hogy van fekete tulipán amikor kaptam egyet. :)
2012. szept. 6. 20:36
4/27 anonim válasza:
Igaz. Csak sokan mindenbe belemagyarázzák,hogy körülöttük szellemek vannak. Még senki nem bizonyította be a létezésüket. Mindenki azt mond,amit akar.
Különös,hogy csak újabban "jönnek" a szellemek. A szoci időszakban még a tanyán egyedül élő öregasszonyok sem láttak szellemet!
2012. szept. 6. 20:52
5/27 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak: amióta ember él a földön, minden tájon, minden kultúrában voltak, akik hittek a szellemekben. Kicsit tájékozódhatnál. Mert bizony még a szoci időkben is. Máskor ne írj ilyen butaságot!
2012. szept. 6. 20:59
6/27 anonim válasza:
Szerintem is.
2012. szept. 6. 21:39
7/27 anonim válasza:
"A szoci időszakban még a tanyán egyedül élő öregasszonyok sem láttak szellemet!"
Mertek volna mást állítani, ment is volna a fekete autó a babonás reakciós fasiszta felbujtó bitangokhoz, hogy leügyezzenek egy hétvégi kiruccanást az Andrássy út 60-ban.
2012. szept. 6. 22:07
8/27 anonim válasza:
Igen. Ez a legtöbb ezós zakkantságra igaz. Csak az tapasztalja, aki hisz benne. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!