Tegnap este szellem démon volt nálam?
Figyelt kérdés
Tegnap este arra ébredtem fel hogy valami a fejem felett morog erre eléggé befosi volt,és utána vagy 1 órán át nem bírtam aludni!Amikor majdnem elaludtam valami elkezdett húzni a lábamnál fogva a térdem már kilógott az ágyról de amikor elkezdtem rúgni,megint egy mormogást halottam és egy éles hasító fájdalmat éreztem a lábamban!Na ilyenkor elővettem a kis késemet(felénk sok a betörés azért van mindig az ágyam mellett!)és amikor elkezdtem volna vágni az ágy vége felé a húzás abbamaradt.Nem volt senki otthon ezért senki sem csinálhatta!EGYEDÜL NEM FÉLEK!
21/F
2012. aug. 14. 09:52
31/44 anonim válasza:
Ha már itt vagyok valamit válaszolok is. Nekem a paranormal activity első része jutott eszembe, amiben 1 démon van és a nőt éjszaka kirángatja az ágyból.
32/44 A kérdező kommentje:
Én az ilyen filmeket utálom mert mind hamis,de megnéztem a nőt inkább kirepítette az a zsinór!
2012. aug. 16. 08:46
33/44 anonim válasza:
Figyu van tippem:vagy vegyél egy erõsebb puskát mert a légpuska galambriogatáshoz is szar,vaagy tegyél kamerát a szobádba és minden reggel nézd vissza a felvételt (de szerintem kamu a kérdés)
34/44 A kérdező kommentje:
Kamerára most nincs pénz!A kérdés nem kitaláció!Azóta nem történt semmi.De nem iszok előre a medve bőrére!Ja igen,az előző tulajok azt mondták hogy ebben a házban halt meg az egyik kutyájuk,de azt mondták hogy nem volt harapós!Hát már én sem tudom mi van,de még keresgélek.
2012. aug. 16. 12:57
35/44 anonim válasza:
Hmm..nincs kamera...akkor webkamerád van?Azzal is lehet felvenni videót,de van az a gyerekfigyelõs kamera,tudod azt amit plüss maciba tesznek,az olcsóbb.Amúgy hol laksz?Mert onnan költözök ha a közelembe :D
36/44 A kérdező kommentje:
Vebkamera van.csak egész este kéne mennie és idegesítene a zaj!De lehet valahogy megoldom.Nógrád megyében lakok Pásztó felé!Többet nem mondok!
2012. aug. 16. 13:52
37/44 A kérdező kommentje:
Mármint nem a kamera zaja(mert olyan nincs)hanem a gépé!
2012. aug. 16. 14:05
38/44 Noncsy ;) válasza:
Nagynénémmel is történt már ilyesmi. Egyik este mikor felébredt a kisfia odaállt az ágya mellé és amikor hozzászólt a gyerek megharapta és aztán eltűnt, a fia pedig az ágyban feküdt mellette és aludt. A harapásnyom pedig tényleg ott volt a karján...
39/44 Noncsy ;) válasza:
Ja, mellesleg ők komolyan foglalkoznak ilyen dolgokkal és nagy valószínűséggel egy démon volt, szal ha nem kamu amit írtál, akkor jobb, ha sürgősen felkeresel egy szakembert.
40/44 A kérdező kommentje:
Azóta semmi sem történt!Visszanéztem a felvételeket és egyszer volt olyan hogy egy fehér pont ment keresztül a szobámon ennyi.
2012. aug. 21. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!