A szellemek, démonok nem riogatják a sátánista emberek?
Azt hogy ha egy ember sátánista akkor a természetfeletti lények nem ilyenzetik őket?Mert jóformán a gonosz oldalán vannak!Tudom vannak jó szellemek de azokat ne számítsátok bele!
NEM VAGYOK VALLÁSOS!
Nocsak, csak engem akartak eltenni láb alól!:D
Nekem csak negatív tapasztalataim vannak a démonokkal, ezért, az aki ellenük van, vagy nem hódol be nekik ezért csak azt bántják, ezek szerint.
De mivel a sátánistákat kérdezed, ha gyenge vagy akkor lehet bántanak, vagy ha nem úgy teszel ahogy kell:D Nem tudom mi lehet hogy lehet, egy démon nem túl biztató jelenség, ezáltal a bizalom sem lehet az alapkövük:D
Sátáni Főpap vagyok és ahogyan azt már leírták, a démonok (az eredeti pogány Istenek) velünk vannak. Az angyalok nem adják ki magukat démonnak, hanem úgy viselkednek mint egy angyal: megpróbálnak elriasztani a többi vallástól, hogy végül Jehova markában végezd.
Ami téged riogatott az valószínűleg csak egy rosszindulatú vagy tréfás kedvében lévő szellem, mert egy angyali megszállás az esetek 80%-ában emlékezetkieséssel jár, miközben olyanokat teszel és mondasz, amiket amúgy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!