A szellemek, démonok nem riogatják a sátánista emberek?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeség amit írok!?2012. júl. 5. 15:11
11/27 Affar Siey válasza:
Sátán Atyám és Furfur (az őrzőm) egy idő után Főpapnak vagy Szeráfnak szólított és ezt azzal indokolták, hogy nagyon sok embernek segítettem a Sátánizmusban szerzett tudásommal.
12/27 anonim válasza:
Az új Főpapokat beszokták mutatni valamelyik yahoo csoportunkban az aktuálisak, pont azért, hogy elkerüljük az állpapok vérengzését, és Seregünk széthullását. Mint mondtam, a neved idegen.:)
13/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a kérdéshez semmi köze válaszoka! :D
2012. júl. 5. 21:27
14/27 A kérdező kommentje:
*t
2012. júl. 5. 21:28
15/27 anonim válasza:
Kérdező, miért riogatnák? Az hogy megijed az ember valamitől amit nem ismer, az természetes. Szerintem jobb dolguk is van mint ijesztgetni a Sátánistákat.
16/27 anonim válasza:
Maximum a sátánisták ijesztgetik a szellemeket, a szellemek erősek szerinted? Kik a szellemek? azok akik meghalnak, és elvesztik testüket. Ezeknek az embereknek a 90%-a azt se tudja halála után, hogy hol van...
17/27 A kérdező kommentje:
A szellemek alatt azt értettem hogy elhunyt emberek lelke!
És mért ne tudnák hogy hol vannak?
2012. júl. 7. 12:20
18/27 anonim válasza:
Az Igaz Isten erősebb mint bármelyik Démonotok,és Krisztus vigyáz ránk!
19/27 anonim válasza:
Gratulálok utolsó, maradj csak a Krisztusoddal.
20/27 anonim válasza:
b@aszki. k*rva viccesek vagytok, hogy ilyen baromságokban hisztek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!