Tegnap este szellem démon volt nálam?
Tegnap este arra ébredtem fel hogy valami a fejem felett morog erre eléggé befosi volt,és utána vagy 1 órán át nem bírtam aludni!Amikor majdnem elaludtam valami elkezdett húzni a lábamnál fogva a térdem már kilógott az ágyról de amikor elkezdtem rúgni,megint egy mormogást halottam és egy éles hasító fájdalmat éreztem a lábamban!Na ilyenkor elővettem a kis késemet(felénk sok a betörés azért van mindig az ágyam mellett!)és amikor elkezdtem volna vágni az ágy vége felé a húzás abbamaradt.Nem volt senki otthon ezért senki sem csinálhatta!EGYEDÜL NEM FÉLEK!
21/F
nem mond már hogy valaki a lábadat cibálja este és csak egy kis bicskát tudsz felmutatni.
Én minimum már a morgásra kiugrok az ágyból felkapcsolom a lámpát megnézem mi az.Ha tényleg valami dög akkor először összeszarom magam majd kirohanok a konyhába egy bonckésért vagy a garázsba egy láncfűrészért.
Ha esetleg már nincs ott akkor alsógatyát cserélek majd elmegyek a legközelebbi kórházba vagy klinikára és bevizsgáltatom a sebet. EZ A MINIMUM.
Te mit tettél?
Ezt: Á megharapott valami le van sz@arva aludjunk aztán majd holnap kiírom GY.K-ra
Ez így egy kicsit sántít vagy te vagy Chuck Norris és ez veled minden napos.
Azért nem mentem megmutatni,mert mit mondanák az orvosnak?
Este valami belém harapott,lehet szellem vagy valami ilyesmi?! Az orvos kiröhög!Am megnéznélek téged is a helyemben,a félelemtől nem bírtam mozdulni először!Utána amikor a késsel vágtam volna eltűnt!Máma szinte egyfolytában erről keresek hogy volt e már valakivel ilyen!
15-ös vagyok.
Én nem aszt mondom hogy nem féltem volna sőt valószínűleg már lőfegyvert is szereztem volna meg egy olyan gyerek lámpát ami világít este(napocskásat).Nem vicc ez tuti.
Egyedül laksz ott vagy csak éppen nem volt ott más?
Elmondtad már valakinek + megmutattad neki a harapás nyomot és ha igen hogyan reagált?
Ha még nem mondtad el senkinek akkor egy olyan embernek mond el akiben meg bízol..stb(rokon)
Meg még egy jó tanács: old meg hogy valaki ottmaradjon veled este. de ne valami prostit mer azok már korán lelépnek és ha pont akkor jön a mumus akkor téged esz meg és nem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!