Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szukubé, szukubus. Hallottatok...

Sajt089 kérdése:

Szukubé, szukubus. Hallottatok már erről a démonnak mondott lényről? Vélemények esetleg tapasztalat is érdekelne.

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elcsábítja a férfiakat és megissza a vérüket. Ellentéte az inkubusz, aki pedig a nőket csábítja és issza ki.

Szerintem élménybeszámolókat nem igen fogsz hallani...

2012. aug. 3. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:
én is ilyesmit olvastam, bár abban nem volt benne a vérszívás, csak hogy a férfiak energiáit akarja megszerezni és álmukban zaklatja a férfiakat...vajon mi lehet az oka ha valakire ráakaszkodik egy ilyen lény?
2012. aug. 3. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
A succubus és az incubus nem vért iszik, hanem éjjel álmában rontja meg az ellenkező nemű emberi lényt. Legalábbis a középkorban ezt hitték. Valójában az éjjeli magömlés, és a szexuális tartalmú álmok azok, amikre a középkor ezen démonokat adta magyarázatul. (férfiaknak és nőknek is vannak szexuális tartalmú álmaik) A böcsületes ember ilyen után elment gyónni:)
2012. aug. 3. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
A japán animékből ismertem meg őket.(Rosario + Vamprie,(azt hiszem))
2012. aug. 4. 01:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Még régebben olvastam erről a témáról és láttam is egy filmet egy férfiról akit megtámadott egy ilyen démon. Nagyon érdekes film volt és hát szöget ütött a fejembe. Nem zárkózom el semmiféle paranormálisnak mondott dologtól, foglalkoztat a téma, de a démonokat valahogy nem tudom hova tenni...
2012. aug. 4. 13:42
 6/7 Lilith1994 ***** válasza:
A succubus egy nő nemű démon aki magányos férfiakra támad az álmukban, erotikus álmot látnak egy olyan nővel kapcsolatosan akit ők tökéletesnek tartanak, vagy egy tökéleteset képzelnek el maguknak. A férfi/férfiak spermája kell neki, hogy incubus formájában megtermékenyítsen egy nőt, hogy az ki hordhassa az Anti-Krisztust, mert végül is az incubus és a succubus egy és ugyanaz a lény egyes mondák szerint. hatásos védekezés pentagramm a nyakba medál formájában , és NEM fordított pentagramm. Veszélyesek lehetnek ezek a lények mert elszívják az ember életerejét elvileg annyira is hogy bele hallhatnak.
2012. aug. 4. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A sírból visszatérő, az élőket - főképp szexuális úton - halálra gyötrő élőhalott. Az incubus a férfi, succubus a női alak. A középkori mitológiában is fellelhető, mint egy démon, akinek a teste többnyire mezítelen és démoni, bűnös és visszataszító testrészek keveredéséből áll össze. A középkori történetekben többnyire papok és szerzetesek álmaiban tűnik fel, előszeretettel vadászik olyan emberekre, akik szentebb, tisztább életet élnek az átlagosnál, mert ez jelent számára kihívást. Fantasykben többnyire denevérszárnyakkal, kecskelábakkal és karmokkal ábrázolják őket.
2012. aug. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!