Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez hogy történhetett, mivel...

Ez hogy történhetett, mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

Nagymamám mobiltelefonja éjjel 3óra 21 perckor elkezdett csörögni nagyon hangosan (mondjuk szerintem csak az éjszaka miatt hallotta hangosabbnak a szokásostól), majd kézbe vette és látta, hogy ki hívja és teljesen ledöbbent. Ugyanis az otthoni, saját vezetékes telefonja hívta. 2-en élnek papámmal, papám aludt a szobájában, nem ő szórakozott. Én arra gondoltam, hogy elnézte a mamám, de átmentem hozzá és láttam a bejövő hívásokat és ott van az is dátummal, órával. Próbáltam magyarázatot találni, például hogy megbolondult a vezetékes telefonja és hívogatja esetleg azokat a telefonszámokat, amelyeket hívtak róla, vagy amelyekről hívták azt, viszont ő soha nem hívta fel az otthoniját és arról sem a saját mobilját, ez egyértelmű. Nem tudom mivel magyarázni az esetet. Az egyik testvére 2 hete halt meg.

Régebben, mikor másik testvérei haltak meg, akkor is történtek érdekes dolgok. Egyszer bekapcsolt a rádió a konyhában, senki nem volt ott. Oké, ez magyarázható kóborárammal vagy hasonlóval. Viszont a másik eset már eléggé nehezen. Akkor a vezetékes telefonja kezdett el csörögni, méghozzá a für elise-t játszva, ami nem maradt abba akkor sem, mikor felvette a kagylót. Ez már csak azért is érdekes, mert régi vezetékesről van szó, amin nincsenek különböző csengőhangok, csak a sima csörgés. Talán még ez is magyarázható volna azzal, hogy nem is onnan jött a hang (bár ennyire nem nézem hülyének a mamámat). De ez a mostani eset... erre nem találok magyarázatot. Valaki segítsen!

2012. júl. 26. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Valami egyre rejtélyesebb, de vajon mi lehet............mi lehet..........mii?......... FOLYTATJUK....... :)
2012. aug. 13. 06:40
 62/66 Won ***** válasza:
Azóta remélem semmi!?
2012. aug. 13. 12:47
 63/66 anonim ***** válasza:
hány éves mamád?:)
2012. aug. 13. 13:44
 64/66 Antimod ***** válasza:

"hány éves mamád?:)"

Most következik szegény nagymamád szellemi állapotának megkérdőjelezése, mivel minden más érv elfogyott. Nem jövök újra elő a "szellem-hívás" teóriájával, de remélem egyre inkább nyilvánvaló, hogy nincs erre más magyarázat.

Hidd el, NAGYON SOK ilyet esetet leírtak már, ez egy ismert, és előforduló jelenség egy közeli családtag halála után.

2012. aug. 13. 14:07
 65/66 A kérdező kommentje:

Nem, azóta nem történt semmi hasonló. Mamám 82 éves, nem mondanám annyira öregnek, papám 89, másik nagymamám 87. Semmi mentális betegsége nincsen, nem hívogatja magát telefonon ez egészen biztos.

Igen, hallottam már ezt a szellemek telefonálgatnak verziót. Igazából nem tudom mit higgyek. Ha ennek adok helyt, azzal el kellene ismernem a szellemek létezését - amiről viszont nem vagyok meggyőződve. Az a baj, hogy annyi szellemes dokumentumfilmet néztem már, de soha, egyikben sem tudták bebizonyítani, hogy vannak szellemek. Lehet rossz technikával akarják ezt megközelíteni (infra kamera, hőérzékelős kamera, hangfelvevő és a többi), nem tudom.

2012. aug. 13. 17:07
 66/66 Antimod ***** válasza:

"annyi szellemes dokumentumfilmet néztem már, de soha, egyikben sem tudták bebizonyítani"

Nem is fogják. Egyrészt ezek hatásvadász filmek, másrészt az egész megközelítés (anyagi eszközökkel egy nem anyagi valóságot akarnak vizsgálni) rossz. Betesznek egy intrakamerát egy üres házba, és azt várják, hogy majd történik valami?

A szellemek az emberek energiáját használják, azzal képesek megnyilvánulni. Nagyon sok utánaolvasás után fogadtam csak el a tényt, hogy léteznek, és pl. ilyen telefonhívásokkal (és egyéb elektronikus eszközökkel, talán hallottál már az EVP-ről) meg tudnak nyilvánulni.

2012. aug. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!