Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez hogy történhetett, mivel...

Ez hogy történhetett, mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

Nagymamám mobiltelefonja éjjel 3óra 21 perckor elkezdett csörögni nagyon hangosan (mondjuk szerintem csak az éjszaka miatt hallotta hangosabbnak a szokásostól), majd kézbe vette és látta, hogy ki hívja és teljesen ledöbbent. Ugyanis az otthoni, saját vezetékes telefonja hívta. 2-en élnek papámmal, papám aludt a szobájában, nem ő szórakozott. Én arra gondoltam, hogy elnézte a mamám, de átmentem hozzá és láttam a bejövő hívásokat és ott van az is dátummal, órával. Próbáltam magyarázatot találni, például hogy megbolondult a vezetékes telefonja és hívogatja esetleg azokat a telefonszámokat, amelyeket hívtak róla, vagy amelyekről hívták azt, viszont ő soha nem hívta fel az otthoniját és arról sem a saját mobilját, ez egyértelmű. Nem tudom mivel magyarázni az esetet. Az egyik testvére 2 hete halt meg.

Régebben, mikor másik testvérei haltak meg, akkor is történtek érdekes dolgok. Egyszer bekapcsolt a rádió a konyhában, senki nem volt ott. Oké, ez magyarázható kóborárammal vagy hasonlóval. Viszont a másik eset már eléggé nehezen. Akkor a vezetékes telefonja kezdett el csörögni, méghozzá a für elise-t játszva, ami nem maradt abba akkor sem, mikor felvette a kagylót. Ez már csak azért is érdekes, mert régi vezetékesről van szó, amin nincsenek különböző csengőhangok, csak a sima csörgés. Talán még ez is magyarázható volna azzal, hogy nem is onnan jött a hang (bár ennyire nem nézem hülyének a mamámat). De ez a mostani eset... erre nem találok magyarázatot. Valaki segítsen!

2012. júl. 26. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

Pjotr : a telefon kihangosítása egyszerűen készülékhiba, nem tulajdonítanék neki jelentőséget. Nálunk itthon a nagy tv-nk kapcsolja magát be 1 pillanatra, és mielőtt a kép megjelenne ki is kapcsol. Ezt bizonyos időközönként csinálja (pár óránként), éppen ezért áramtalanítjuk, ha nem vagyunk a nappaliban, hogy ne kapcsolgasson. Pl ez sem természetfeletti tevékenység, egyszerűen valami baja van.

De ez a telefonhívásos eset... nem találok rá ésszerű magyarázatot.

2012. júl. 26. 12:32
 12/66 anonim ***** válasza:
50%
Igazán nincs mit, nem szeretem, ha miattam aggodalmaskodnak az emberek, csak azt ha halálra rémíthetem őket.
2012. júl. 26. 12:33
 13/66 anonim ***** válasza:
3%
FIGYELJ A SKIZOFRÉNIA KOMOLY BETEGSÉF FORDULJ ORVOSHOZ !
2012. júl. 26. 12:52
 14/66 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajod utolsó ? Miért bántod szegényeket? Ránk is mindig azt mondják, hogy skizofének vagyunk, de mi tudjuk, hogy ez nem igaz.
2012. júl. 26. 13:01
 15/66 anonim ***** válasza:
Szerintem a többire is van evilági magyaràzat! :-D
2012. júl. 26. 13:15
 16/66 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, hogy segítsetek megmagyarázni! Várom a te verziódat!
2012. júl. 26. 14:24
 17/66 anonim ***** válasza:
Gondolkoztál azon, hogy mamád mobilja hibàs és igazából nem volt hívás csak azt jelezte? ( elvileg lehetsèges )azèrt még utána járok!
2012. júl. 26. 14:38
 18/66 A kérdező kommentje:

Nem hallottam még olyanról, hogy hívást jelez, mikor nincs hívás, pláne nem úgy, hogy a névjegyzékből találomra ír ki nevet, mint hívó fél. Szerintem kikérem a digitől is és a telenortól is majd a részletes híváslistát.

Várom a további ötleteket.

2012. júl. 26. 14:59
 19/66 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet! Ha tud olyat ,hogy XY hív és ö azt írj hogy XZ az! Akkor ilyet is tudhat(ez is csak egy program amit ember tervezett)
2012. júl. 26. 15:12
 20/66 anonim ***** válasza:
Na mi volt??
2012. júl. 26. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!