Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez hogy történhetett, mivel...

Ez hogy történhetett, mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

Nagymamám mobiltelefonja éjjel 3óra 21 perckor elkezdett csörögni nagyon hangosan (mondjuk szerintem csak az éjszaka miatt hallotta hangosabbnak a szokásostól), majd kézbe vette és látta, hogy ki hívja és teljesen ledöbbent. Ugyanis az otthoni, saját vezetékes telefonja hívta. 2-en élnek papámmal, papám aludt a szobájában, nem ő szórakozott. Én arra gondoltam, hogy elnézte a mamám, de átmentem hozzá és láttam a bejövő hívásokat és ott van az is dátummal, órával. Próbáltam magyarázatot találni, például hogy megbolondult a vezetékes telefonja és hívogatja esetleg azokat a telefonszámokat, amelyeket hívtak róla, vagy amelyekről hívták azt, viszont ő soha nem hívta fel az otthoniját és arról sem a saját mobilját, ez egyértelmű. Nem tudom mivel magyarázni az esetet. Az egyik testvére 2 hete halt meg.

Régebben, mikor másik testvérei haltak meg, akkor is történtek érdekes dolgok. Egyszer bekapcsolt a rádió a konyhában, senki nem volt ott. Oké, ez magyarázható kóborárammal vagy hasonlóval. Viszont a másik eset már eléggé nehezen. Akkor a vezetékes telefonja kezdett el csörögni, méghozzá a für elise-t játszva, ami nem maradt abba akkor sem, mikor felvette a kagylót. Ez már csak azért is érdekes, mert régi vezetékesről van szó, amin nincsenek különböző csengőhangok, csak a sima csörgés. Talán még ez is magyarázható volna azzal, hogy nem is onnan jött a hang (bár ennyire nem nézem hülyének a mamámat). De ez a mostani eset... erre nem találok magyarázatot. Valaki segítsen!

2012. júl. 26. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
Mert állandóan megrémültem a szirénázó hangtól.
2012. júl. 30. 11:25
 42/66 anonim ***** válasza:
Mobil telefon vagy vezetékes? Mert néhány mobil telefonnál be lehet állítani hogy más embernél más csengőhang legyen, nem tudom hogy van ez a vezetékeseknél, de néhány mobilnál ez így van.
2012. júl. 30. 18:14
 43/66 A kérdező kommentje:
Ha hozzám szólt a kérdés, akkor mindent leírtam egyértelműen. Olvass.
2012. júl. 31. 09:50
 44/66 anonim ***** válasza:
Szerinted kinek írom, te vagy a kérdező nem? Amúgy én meg leírtam neked szépen hogy a vezetékeseknél nem tudom hogy úgy van-e azért ellenőrizd? Lehet úgy van, ha nincs akkor a für elise-s rész nagy mamád álmodta. Akkor te ott voltál mikor ez történt? Vagy a nagy apád?
2012. júl. 31. 13:40
 45/66 Won ***** válasza:

Nézzétek mit találtam!

[link] vezetékes és váltzotatható a csengőhangja. Ma már a vezetékes telefonok se olyan bénák..

2012. júl. 31. 14:44
 46/66 anonim ***** válasza:
Jó, elolvastam a válaszokat, ott volt. De akkor erre nincs magyarázat
2012. júl. 31. 14:44
 47/66 Won ***** válasza:
A Für Elise amúgy is igen népszerű. A régi mobilok 90%-án is rajta volt.
2012. júl. 31. 14:46
 48/66 Won ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Lécci írd ki a vezetékes telefon típusát, ha tudod.

Köszi, Won

2012. júl. 31. 14:47
 49/66 A kérdező kommentje:
Azóta le lett cserélve, ezt is említettem már. A für elise-es eset még régi készülékkel volt. Emlékszem, hogy Panasonic volt, rákerestem és pont találtam egy ugyanolyat: [link] . Ha minden igaz, ennek nem lehet csengőhangot állítani.
2012. júl. 31. 16:55
 50/66 anonim ***** válasza:
A tiétekben volt üzenetrögzítő? Mert ha ez ténleg ugyanaz, akkor lehet hogy ez a gond, egy szórakozott valaki felhívta a telefont, bekapcsolt az üzenet rögzítő és a telefonáló szórakozásból bekapcsolta a háttérben a für elise-t XD (Ez magyarázhatja hogy miért nem kapcsolódott ki a zene).
2012. júl. 31. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!