Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez hogy történhetett, mivel...

Ez hogy történhetett, mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

Nagymamám mobiltelefonja éjjel 3óra 21 perckor elkezdett csörögni nagyon hangosan (mondjuk szerintem csak az éjszaka miatt hallotta hangosabbnak a szokásostól), majd kézbe vette és látta, hogy ki hívja és teljesen ledöbbent. Ugyanis az otthoni, saját vezetékes telefonja hívta. 2-en élnek papámmal, papám aludt a szobájában, nem ő szórakozott. Én arra gondoltam, hogy elnézte a mamám, de átmentem hozzá és láttam a bejövő hívásokat és ott van az is dátummal, órával. Próbáltam magyarázatot találni, például hogy megbolondult a vezetékes telefonja és hívogatja esetleg azokat a telefonszámokat, amelyeket hívtak róla, vagy amelyekről hívták azt, viszont ő soha nem hívta fel az otthoniját és arról sem a saját mobilját, ez egyértelmű. Nem tudom mivel magyarázni az esetet. Az egyik testvére 2 hete halt meg.

Régebben, mikor másik testvérei haltak meg, akkor is történtek érdekes dolgok. Egyszer bekapcsolt a rádió a konyhában, senki nem volt ott. Oké, ez magyarázható kóborárammal vagy hasonlóval. Viszont a másik eset már eléggé nehezen. Akkor a vezetékes telefonja kezdett el csörögni, méghozzá a für elise-t játszva, ami nem maradt abba akkor sem, mikor felvette a kagylót. Ez már csak azért is érdekes, mert régi vezetékesről van szó, amin nincsenek különböző csengőhangok, csak a sima csörgés. Talán még ez is magyarázható volna azzal, hogy nem is onnan jött a hang (bár ennyire nem nézem hülyének a mamámat). De ez a mostani eset... erre nem találok magyarázatot. Valaki segítsen!

2012. júl. 26. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Egyrészt akkor csörgött volna előtte, másrészt ha bekapcsol a rögzítő, ha felveszed a kagylót, akkor még tudsz beszélni a hívóval. De mindegy, mert nem igazából ezt az esetet kellene megmagyarázni, a legutóbbiról tettem fel kérdést, bár tény, hogy erre sem találtam racionális magyarázatot.
2012. aug. 1. 10:10
 52/66 Won ***** válasza:

Szia :)

panasonic easa-phone kx-t2322a Ez a típusa annak a telefonnak, amit mutattál.

Won

2012. aug. 1. 10:58
 53/66 Kronex válasza:
Van valami hír??:O
2012. aug. 4. 17:20
 54/66 Shai-Hulud ***** válasza:

Van.

A telefon azóta a Stille Nacht-ot is megtanulta játszani. :-D

2012. aug. 4. 17:28
 55/66 Won ***** válasza:
Már ki kérhetted volna a részletes híváslistát.
2012. aug. 5. 10:55
 56/66 A kérdező kommentje:
A telenornál 8-án van számlazárás.
2012. aug. 5. 18:58
 57/66 Won ***** válasza:

Jah, akkor két nap még. :)

Ezt nem tudtam.

2012. aug. 6. 11:50
 58/66 anonim válasza:
na akkor már időben vagyunk
2012. aug. 9. 22:23
 59/66 A kérdező kommentje:
Nos, ma kaptam kézhez a vezetékes telefon híváslistáját is, a mobilos is már nálam van és mindkettőn szerepel az a bizonyos 3óra 21-perces hívás. Tényleg nem tudom akkor mi van. Egyedüli ésszerű magyarázat az volna, ha a mamám magát hívogatná, de én tisztában vagyok a mentális állapotával, úgyhogy ez nem is lehetőség...
2012. aug. 10. 11:23
 60/66 Won ***** válasza:
Akkor oké. Tényleg a vezetékesről jött a hívás oO Akkor "valaki" tényleg arról hívta. Valaki szórakozik. Valaki, vagy valami nagyon furcsa.
2012. aug. 11. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!