Miért hiszel a természetfeletti lények létezésében?
Mi a biztosíték hogy amit hallasz, amit mondanak erről mások, az igaz is? De egyáltalán miért akarsz hinni benne?
Milyen előnyöd származhat belőle?
2011ben találtuk, nem fényképeztem le, nem is mertem hozzá nyúlni, mert nem tudtam mi az.
Akkor mi számít természet feletti lénynek? Az, ami nem létezik?
15:19
Ha sárkány tojást láttál volna, már nem élnél. Hidd el nekem.
Azért mondom, hogy nem sárkánytojást láttál. Mintha csak úgy kitennék díszszemlére az orrod elé. Biztosan.
Ne nézd a sárkányokat kérlek hülyének. És az embereket se.
32/37 Mi számít természetfeletti lénynek? Azt kérdezed?
A tojásod semmiképp.Mert az bármilyen tojás is volt az életet igazolja a kézzelfogható valóságot
A természetfeletti lényeket a képzelet alkotta, mert nem léteznek. Vagy is nincsenek. Igaz egyesek bigott módon hisznek minden butaságban, mert mások azt hazudták nekik, hogy látták ezeket a nem létezőket.
Komolyan a 21.században is képesek emberek veszekedni a sárkányok létezéséről?Ez sokmindent megmagyaráz.Magyar éghajlaton,a jelenlegi oxigén szint mellett egy sárkány meddig maradna meg?Logika.És mégis mi a vihart enne?És hol vannak a lábnyomok,elejtett állatok,beszámolók,videók,képek és az elhullott egyedek maradványai?Ezzel szerintem bizonyos:sárkányok nincsenek.
Legalábbis ilyenek nem:
max ilyenek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!