Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hiszel a természetfelett...

Miért hiszel a természetfeletti lények létezésében?

Figyelt kérdés

Mi a biztosíték hogy amit hallasz, amit mondanak erről mások, az igaz is? De egyáltalán miért akarsz hinni benne?

Milyen előnyöd származhat belőle?

2012. júl. 24. 23:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Lefényképezted a tojást? Mi lett vele otthagytad? Pontosan hol találtad és mikor?
2012. júl. 26. 19:01
 32/41 anonim ***** válasza:

2011ben találtuk, nem fényképeztem le, nem is mertem hozzá nyúlni, mert nem tudtam mi az.

Akkor mi számít természet feletti lénynek? Az, ami nem létezik?

2012. júl. 26. 19:09
 33/41 anonim ***** válasza:

15:19

Ha sárkány tojást láttál volna, már nem élnél. Hidd el nekem.

2012. júl. 26. 20:49
 34/41 anonim ***** válasza:
Mégis miért ? Hiszen láttam és élek. Ez csak egy tojás.
2012. júl. 26. 21:21
 35/41 anonim ***** válasza:

Azért mondom, hogy nem sárkánytojást láttál. Mintha csak úgy kitennék díszszemlére az orrod elé. Biztosan.

Ne nézd a sárkányokat kérlek hülyének. És az embereket se.

2012. júl. 27. 01:39
 36/41 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem tudsz te semmit.
2012. júl. 27. 08:32
 37/41 anonim ***** válasza:
Persze, ÉN vagyok az aki nem tud semmit, és te vallod, hogy sárkánytojást láttál. Én megmondom most harmadjára is, hogy nem láttál. Nem számít mit mesélsz be magadnak.
2012. júl. 27. 14:43
 38/41 A kérdező kommentje:

32/37 Mi számít természetfeletti lénynek? Azt kérdezed?

A tojásod semmiképp.Mert az bármilyen tojás is volt az életet igazolja a kézzelfogható valóságot

A természetfeletti lényeket a képzelet alkotta, mert nem léteznek. Vagy is nincsenek. Igaz egyesek bigott módon hisznek minden butaságban, mert mások azt hazudták nekik, hogy látták ezeket a nem létezőket.

2012. júl. 28. 00:27
 39/41 anonim ***** válasza:

Komolyan a 21.században is képesek emberek veszekedni a sárkányok létezéséről?Ez sokmindent megmagyaráz.Magyar éghajlaton,a jelenlegi oxigén szint mellett egy sárkány meddig maradna meg?Logika.És mégis mi a vihart enne?És hol vannak a lábnyomok,elejtett állatok,beszámolók,videók,képek és az elhullott egyedek maradványai?Ezzel szerintem bizonyos:sárkányok nincsenek.

Legalábbis ilyenek nem:

[link]

max ilyenek:

[link]

2012. júl. 30. 16:33
 40/41 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenek léteznek.

2012. júl. 30. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!