Miért hiszel a természetfeletti lények létezésében?
Figyelt kérdés
Mi a biztosíték hogy amit hallasz, amit mondanak erről mások, az igaz is? De egyáltalán miért akarsz hinni benne?
Milyen előnyöd származhat belőle?
#természetfeletti lény #a hit.
2012. júl. 24. 23:46
2/41 anonim válasza:
De kérlek, ne csak ennyit vess már elébe, hogy "mert vannak"... Írd le miért létezik természetfeletti a te világodban.
3/41 Antimod válasza:
Nem hiszek természetfeletti lényekben. A szellemek, egyéb nem anyagi entitások mind természetesek a maguk módján, akkor is, ha az ember nem tudja (már) hova besorolni őket.
Az esetek nagy száma, illetve összecsengő mivolta az, ami meggyőzött engem ezek létezésében.
4/41 anonim válasza:
Nem léteznek természetfeletti lények. Pár ember azért találja ki, mert unalmasnak tarja a jelenlegi világot és belegondol, hogy mennyivel izgalmasabb lenne ha x y lény létezne és ezért próbálják bemesélni másoknak. Van a még rosszabb, amikor saját maguknak is bemesélik, hogy léteznek ezek a lények. Nincs bizonyíték természet feletti lények létezésére. Régen, amikor még nem tartott itt a tudomány az emberek bizonyos megmagyarázhatatlan jelenségeket természetfeletti lényeknek tulajdonítottak és ezek meg maradtak ma is mesékben, történetekben csak néhány ember nem tudja felfogni, hogy ez mind kitaláció.
5/41 anonim válasza:
Azért hiszek benne, mert tapasztaltam olyan dolgokat amit semmivel sem tudtam megmagyarázni. Sajnos elônyöm nincsen belôle, inkább csak bosszant, hogy évek óta nem találok magyarázatot a történtekre. Biztosíték arra, hogy más igazat mond sajnos nincs, egyénileg kell mérlegelni, hogy ki mit hisz el.
6/41 anonim válasza:
Régen is olyan dolgokra hitték, amiket nem tudtam megmagyarázni. Nem tudom mit láttál, ha tényleg láttad, de majd meg lesz rá a magyarázat.
8/41 anonim válasza:
Akkor is biztos ezt mondták. Nagy valószínűsége van annak, hogy te kamuzol, mivel nem írod le mit láttál csak azt hajtogatod, hogy az biztosan természetfeletti.
9/41 anonim válasza:
Nagy valószínűség szerint nem kamuzok, de nem érdekel a véleményed. Mivel senki sem kérdezte nem írom le. Pontosítok volt olyan akiben volt annyi, hogy privátban írt nekem.......
10/41 anonim válasza:
Bár tök mindegy, ha megírnám is ráhúznád, hogy kamuzok. Mondjak valamit: nem érdekel, hogy ki mit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!