Hisztek a természetfeletti lényekben?
Nem hiszek, az Úr azt mondta, hogy ne imádjak bálványokat!
:-D
Én hiszek.
Tudom is magyarázni a létezésüket, csupán a Tejút-rendszerben is több ezer létezik!
Van életforma, az egyik 200 fényév távolságra lévő Földhöz hasonló bolygón is!
Nasa tagok már tudnak is a létezésükről, de az a 200 fényév is elérhetetlen távolság ezzel a technológiával!
Vannak a reptoidok, ők is bizony léteznek, de jóval messzebb vannak mint röpke 200 fényév!
Róluk annyit mondhatok, hogy térgörbítéssel fedezik fel a bolygókat! Térgörbítés=teleportálás!
Kedves 2. válaszoló!
Köszi a választ!
2.
mégis mi alapján mondtad ezeket? reptoidok stb...
honnan tudod,hogy a NASA már tud róluk és mégis hogyan vették őket észre,ha 200 fényévre vannak tőlünk?
kicsit szkeptikus vagyok ugyanis mindenki beszél össze vissza és gyártja az összeesküvés elméleteit otthon a gép előtt,de senki semmi konkrétat nem tud mondani!!
Nemes egyszerűséggel:nem.
Van az alaphalmaz : a természet.Minden ami nem szerepel az alaphalmazban nem létezik.Ja és valaki írta hogy teleportálás=térgörbítés.Hát nem.A teleportálásnál a teleportálandó test minden atomjának helyét rögzítik egy számítógépen és aztán valahol távolabb rakják össze újra.A térgörbítésnél viszont nem bontanak szét semmit se.Térgörbítéssel lehetséges legalábbis elméletileg kijátszani az univerzális sebességkorlátot a fénysebességet.Ezt úgy csinálják hogy a mögöttünk lévő teret összegyűrjük az előttünk lévő teret pedig tágítjuk.Így mi lényegében nem is mozgunk hanem a teret mozgatjuk magunk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!