Írjátok le hogy ti miben hisztek, például UFO, Yeti meg ilyenek, és írjatok olyat is ami megtörtént és azért hisztek benne!?!
Az földönkívüliek nem hit kérdés.Ők tuti vannak!
A legnagyobb tudósok sem kérdőjelezik meg a létüket.Az hogy ki mit állít róluk már más kérdés.
Én még a szellemeket tartom hiteles valós jelenségnek.
Mindkét jelenséggel találkoztam hallomásból is és személyes tapasztalat útján is.
A Yeti,Lokneszi szörny és egyéb teremtményeknek én nem adok sok esélyt de azért nem állítom hogy nem léteznek.
Sajnos se bizonyítani se cáfolni nem lehet.
Én a Bibliában... és az megtörtént.És még történni fog,szóval minden igaz a Bibliában :D
Aki nem olvassa,és nem hiszi el, nem kerül a mennybe :P
Isten csak egy szó ami alatt mindenki mást ért!
Én hiszek valamiben ami felettünk áll nevezhetjük Istennek is ha úgy tetszik.De véletlenül se gondoljatok erre a Földi egyházi szennyre ami itt van.Teljes mértékben elítélem az Egyházat és aszt a bohóckodást amit csinálnak itt ezen a Földön.
Pedig Egyházi Középiskolába Jártam.
Nyolcadik válaszoló! Én is egyházi általánosba jártam, és olyan dolgokat tudtam meg erről az egészről, hogy rájöttem, az egész csak kamu. Látom te is ezen a véleményen vagy, csak te hiszel ennek ellenére Istenben.
És ezt mindenkitől kérdezem: Miért pontoztátok le a véleményemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!