Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Írjátok le hogy ti miben...

Kocsis Anett kérdése:

Írjátok le hogy ti miben hisztek, például UFO, Yeti meg ilyenek, és írjatok olyat is ami megtörtént és azért hisztek benne!?!

Figyelt kérdés
léci az ne írjon aki hülyéskedni akar vagy semmiben nem hisz!

2012. jún. 29. 08:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
UFO, mert láttam.
2012. jún. 29. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Én hiszek a lézersugárban
2012. jún. 29. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Én hiszek a vámpirikban, mert én is az vagyok! Csak kicsit kiutáltak a rendszeres őszinte válaszomért itt, GYK-n!

Üdv, VámPiri

2012. jún. 29. 22:01
 14/21 anonim válasza:
én a szellemekben mert mikor kicsi voltam kb olyan 6-7 éves ak este felébrettem és valaki mondogatta a nevem de nem volt senki a szobába a többiek meg aludtak mer hallottam a horkolásukat :D
2012. júl. 4. 09:34
 15/21 anonim ***** válasza:
én a Héber Kacsában mert mikor kicsi voltam kb olyan 6-7 éves ak este felébrettem és valaki mondogatta a nevem de nem volt senki a szobába csak egy Héber Kacsa.
2012. júl. 4. 09:45
 16/21 anonim válasza:
Gyerekek!Az UFO egy rövidítés: Azonosíthatatlan repülő objektum. Szóval akár egy lufi is lehet ha nem tudod mi az. A földönkívüli esetleg marslakó a helyes kifejezés.
2012. júl. 12. 15:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy reptoid.
2012. júl. 26. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Én hiszek a természetfölötti jelenségekben, amennyiben azokat nem lehet tudományosan cáfolni.
2012. aug. 7. 13:18
 19/21 anonim válasza:

Én hiszek Harvey Dentben!

Jim Gordon

2012. dec. 1. 23:13
 20/21 anonim válasza:

Én hiszek a szellemekben, mert ha valaki meghal, a testét talán eltemetik, de a lelke megmarad. Ezeket a lelkeket nevezik "szellemnek". De személyes tapasztalatom is van.

Az űrlények létezésében pedig azért hiszek, mert több millió bolygó/galaxis van, szerintem lehetetlen, hogy csak egy bolygón van élet. A Loch-Nessi szörnyben nem vagyok biztos, mert 1500 éve voltak az első észlelések, de 1-nél több mégsem lehet belőle. Mivel egyszerre még csak egy szörnyet láttak, tetemeket pedig még soha nem találtak, de Nessi sem lehet 1500 éves...:/

2013. márc. 20. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!