Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért kell bekekszelni a...

Miért kell bekekszelni a természetfeletti lényektől?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Az emberek félnek az ismeretlentől. Gondolom valami ösztönös baromság. Meg a filmekben is mindig gonoszkodnak velünk a természetfelettiek.
2012. júl. 4. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert roszz dolog.
2012. júl. 4. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Én már 4x láttam szellemet. Az egyik valószínűleg nem szellem volt... Hanem egy démon féle.
2012. júl. 4. 18:59
 4/14 Antimod ***** válasza:
Azért ijednek meg, mert ismeretlen, és nem tudnak vele mit kezdeni. Én kétszer láttam "szellemet", de mindkét esetben teljesen nyugodt maradtam, inkább érdekesnek tűnt a jelenség, semmint ijesztőnek, inkább kíváncsivá tett, mint megijesztett volna. Ezt egyébként gyakran hallom másoktól is.
2012. júl. 4. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
Bocs, hogy kérdezek a kérdésben, de miért kell egy olyan világban élnem, ahol az emberek össze-vissza hazudnak?? Láttál szellemet és már mások is mondták, hogy láttak? Na persze..
2012. júl. 4. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, miért kell megijedni a betörőtől?

A szellemtől is azért ijedünk meg, mert egyszer csak felbukkan a lakásunkban.Nem tudjuk, mit akar, honnan jött.

De egyébként nem minden esetben ijesztőek.

2012. júl. 4. 19:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem 4 esetből 2 ijesztő, az utolsó amit 3 éve láttam, maga a rémálom. Majdnem szívrohamot kaptam hirtelen. De én már nem ijednék meg, ha látnék egyet.
2012. júl. 4. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Ami ismeretlen attól megijed az ember, elsőre. De ha már az életed része, akkor semmi ijesztő nincs benne. Átlagossá válik, mint a levegő vétel.
2012. júl. 4. 22:02
 9/14 Lilith1994 ***** válasza:
Kis koromban sokszor láttam ilyeneket...érdekes akkor nem féltem. Aztán elköltöztünk pár évre akkor szinte semmi ilyen nem volt, de mikor vissza költöztünk és láttam egyet nagyon meg ijedtem....Lehet hogy azért mert azt a nénit halála előtt ismertem. Na szóval az emberek ösztönösen félnek az ismeretlen dolgoktól...
2012. júl. 4. 22:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Az emberek félnek az ismeretlentől ezért kitalálnak olyanokat, hogy szellemek, démonok stb. Mások meg unalomból vagy azért, hogy felhívják magukra a figyelmet kitalálják, hogy ők láttak is ilyeneket...
2012. júl. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!