Vajon mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Délután nyugodtan varrogattam, amikor valami hirtelen levágott a földre. Nem tudtam mozogni, nem kaptam levegőt és olyan volt ,mintha folytogatnának.. Gondoltam szellemre ,de azok este szoktak jönni, mi lehet ez.2012. júl. 16. 19:13
1/10 anonim válasza:
Egy láthatatlan Kane chockslammelt téged. Amúgy nem az ezo terén kellene keresni a megoldást...
2/10 anonim válasza:
Epilepszia, kamukérdés, vagy szimplán agybajod van.
3/10 anonim válasza:
"Azok este szoktak jönni".
Mibajodvan?
A szellemek, ha léteznek, csak este jönnek?
Keress fel egy orvost, ne szellemekre meg ufókra meg démonokra gondolj.
5/10 anonim válasza:
Szerintem szellem volt, csak elnézte az óráját.
6/10 anonim válasza:
Hasonlókat élt át ő is:
http://www.youtube.com/watch?v=7gbolAd_PHs
Az első 2percben beszél hasonlóról.
Elképesztő.
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg hamarosan terhes is leszel.
8/10 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés,és valóban ez történt veled,mihamarabb felkeresném a háziorvost,és kivizsgáltatnám magam.Mint ahogy más is említette már előttem lehet epilepszia vagy más komolyabb agyi rendellenesség.ha meg nem komoly a kérdés akkor meg egyszerűen hülye vagy és unatkozol.
9/10 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés, akkor keressed fel az orvost :/ Hogyha úgy gondolod, hogy szellemek léteznek, akkor miért vagy meggyőződve róla, hogy este jönnek?o.O Ismerősömet is szokta folytogatni valami ( nem, nem epilepsziás, teljesen egészséges ) én fantomra tippelek :)
10/10 anonim válasza:
Ha ilyen történik veled rögtön kiírod az internetre?! -.-"""""
Egyébként nem csak este jönnek a szellemek. Kisöcséim ballagásán pl megláttam a dédnagyapámat. De nem olyan fehér-átlátszókás volt, hanem olyan mint egy hús-vér ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!