Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a természetfeletti...

Hisztek a természetfeletti lényekben?

Figyelt kérdés
Pontosan milyen lényekben? Ha lehet képekkel! köszi

2012. júl. 22. 18:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

Kedves ritual!

Nagyon jó kamu csak nem itt.

2012. aug. 13. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
én az U.F.O.-kban hiszek a szellemekben nem hiszek mert én úgyvélem hogy a halott lélek egy olyan világba kerül ahol úgy élhet a hogy akar pl: egy csöves milliárdos lesz a világban vagy egyszerűen akar élni egy átlagos házban
2012. aug. 21. 12:21
 13/14 anonim válasza:

Hinni és tudni teljesen más. Feltételezni meg főleg.

Természetfelettinek általában azt nevezzük, amit nem tudunk megmagyarázni, ergo vagy létezik, vagy csak bemagyarázzuk magunknak.

Hinni meg... Mindenki abban hisz, amiben akar. Én pl hihetek a kockás lábú sárga vizilóban, attól még nem valószínű, hogy van.

Említve lett feljebb az idegen létforma. Nos hatalmas az univerzum, lehetséges, hogy van élet, de ez mind csak FELTÉTELEZÉS!

Aki pedig azt írta, hogy az UFO-ban hisz, előtte tudakolja meg mi is az. UFO=azonosítatlan repülő tárgy. Azaz ha szürkületben elrepül felettem egy gólya, és f*sik egy fényeset, de nem látom pontosan, hogy mi az akkor az is UFO.

Erről órákig lehetne beszélni, de olyanokkal, akik nem csak random nyögnek valami idióta dolgot.

2013. júl. 15. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincsenek természetfeletti lények csak a beteges fantázia alkotta vagy épp a hazug fantázia.

Még a teremtők is annyiból természetfelettiek, hogy a Földünk két lélek-energiája.

Minden más kitaláció.

Élet van ami egyszeri és megismételhetetlen!

2013. okt. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!