Kísértetek/szellemek/ természetfeletti lények elszívhatják az energiánkat?
Tudod sajt az élők azok elszívhatják, de a szellemek azok nem, mert nincsenek. Holtak lelke pedig az első pillanatokban, vagy percekben eltávoznak.
szóval az élők azok akik árthatnak. pl. Amennyiben valakivel beszélgetünk szemtől szembe és egy idő után egyre fáradtabbnak érezzük magunkat, akkor az ilyen embert kerülni kell, mert a test-energiája vagy a lélek energiája gyenge és másoktól próbál szerezni erőt.
az ilyen embernek a lelke megérzi azt, ha valaki erős testileg és lelkileg és egészséges és bizony szinte rátapad a másik egészséges emberre.
Amikor a klinikán dolgoztam észre vettem, hogy egyik embernél semmit nem érzékeltem a másiknál viszont sokkal kevesebb munka ellenére is elkezdtem fáradni. Aztán volt olyan estem, hogy a beteget bár sovány volt a lélek csak hálni járt bele, de meg kellett hagynom a nappalosoknak (én mindig éjszakás voltam több osztályon is) hogy ők hozzák rendbe és helyette egy nagyon nagy darab beteget láttam el inkább aki viszont nem szívta el az erőmet.
Tudniillik a sovány beteg lelke nagyon itt akart maradni, pedig mindennap a halálát várták az orvosok, mert olyan súlyos volt. De miután éjszaka és hajnalban foglalkoztam vele-- reggeli váltásra szinte kivirult az állapotához képest... szóval szegény nem tudott meghalni miattam. Amikor viszont keveset foglalkoztam vele csak a legsürgősebbet és a többit a délelőttösöknek hagytam- az első nap estére meghalt szegény.
De ő annyira akart élni, hogy miközben dolgoztam vele majd nem ráestem annyira meg-megszédültem tőle szinte éreztem azt, hogy kihúzza az erőmet!
De hasonlót érzékeltem sorbaállásnál boltban, vagy villamoson buszon-- és persze azt is hozzá kell tennem, hogy ilyen természetű vagyok, hogy a lelkem mindenkit érzékelt és mindenhova nyúlkált azonnal és gyógyítgatni akart. Szóval ez is az igazsághoz tartozik. Elég volt ha valaki mellém állt a villamoson vagy egy sorba állásnál és azt is megéreztem ha valakinek gyulladás vagy rákos betegség volt a testében. Szóval ezért volt képes olyan könnyen leszívni még egy haldokló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!