Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Járt már démon a házadban és...

Járt már démon a házadban és ha járt akkor szállt meg valakit?

Figyelt kérdés
démon, sátán, pokol, megszállás, antikrisztus

2012. jún. 29. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 Tom Benko ***** válasza:
0%
@Kérdező: Rengeteg minden lehet, a meggyőzéstől a tudatlanságon át a hazugságig. De nem bizonyíték. "ekszöszájbúk"
2012. júl. 14. 07:59
 72/86 A kérdező kommentje:

az az "ekszöszájbúk" nem hülyeség

arra nem gondoltál, hogy abba a gyerekbe egy angol démon szállt bele és azért mondta azt?

a démono, ha hiszed, ha nem, nem csak latinul tudnak!

a démonok minden nyelven tudnak, csak azt használják, amire épp kedvük van!

2012. júl. 14. 15:30
 73/86 anonim ***** válasza:

ku676rva anyád

vagy anyád? kurlléva: vagy tiltasnak?p

2012. júl. 14. 22:18
 74/86 A kérdező kommentje:
platinum téged tényleg tiltani kéne, tönkreteszed a kérdést!
2012. júl. 15. 07:26
 75/86 Tom Benko ***** válasza:
55%
@Kérdezô: A nap poénja volt, sírva röhögtem! Lehet, szólok fluginak is. :)
2012. júl. 15. 10:48
 76/86 Elipszis33 válasza:
55%
Csak az alkohol, meg a drog a démonok ebben a világban, ne higyj az ilyen baromságokban.
2012. aug. 17. 15:26
 77/86 anonim ***** válasza:
94%

Inkább nekem, a hivatásos démonológusnak higgy!

Nálam már sokféle démon járt.

Egyszer egy ártó balrag démon próbált megszállni, de egy démon megsemmisítő átokkal elintéztem.

Egy lélekfaló quarr démon is volt már a házamban, de az csak az egér lelkét falta föl.

Továbbá egy rontó-kopogó Wc-szellem is van nálunk,de már hozzászoktam. Éjszaka szoktak jönni mindenféle sátánfajzatok a pokolból, mer a kertünkben van a pokol kapuja, de a faterral kimegyek oszt agyonütjük őket ásóval, ha meg sokan vannak akkor hívok pár tisztánlátó rontásvédő médiumot.

2012. aug. 17. 15:34
 78/86 anonim ***** válasza:
0%
Hát...állítólag egy angyallátó egyszer azt mondta,hogy nyílt a szobám falán egy "kapu",amin ki be járkálnak a démonok.És nagyon rossz érzés volt bemenni a szobába,nem szerettem ott lenni.Miután bezárta azt a kaput,nem volt semmi baj a szoba hangulatával.
2012. szept. 5. 10:15
 79/86 anonim ***** válasza:
93%

Engem és a szomszéd lányt 16 évesen ugyancsak megszállt egy-egy démon aztán naponta volt hogy két háromszor is még pár héten át. Mikor lebuktunk és hiába bizonygattuk, hogy a démonok tehetnek mindenről amit tettünk.

Utána elég nehéz volt megoldani hogy meg tudjanak szállni minket, de azért leleményes a gonosz szerencsére

2012. szept. 5. 14:14
 80/86 Kisertet ***** válasza:
50%

Nem ertem Egerben miert szuntettek meg a baktait.

Vatikannak hiszel semmi gond hulyek mindig is lesznek

vao az egesz kerdesed a biblian alapul.

figyu egyhaz teologiai intezmeny, vallas eladott termek ,papok kereskedok

csak nezzuk azt hogy ha elolvasol noveny alapu gyogyszert hogy mibol keszult televan latin nevekkel, ha ugyanezt magyar nepi nevekkel irnak le neked mar is boszorkanysagnak neznetek.

satan vadlot jelent, mindenkit lenez az egyhaz aki nem hisz a mesejeben. az egesz csak marketing, hogy gyerunk szenvedjetek (bar igaz mikor szarnyra kapott a szegenyek kozt indult el a vallas) majd halalotok utan jo lesz, de aze adakozhattok is hogy az ingyenelok(papok) ne haljanak ehen. de ha rosszak lesztek vegetek van. Utobbi ilyen atveres a h1n1 vedooltassal volt ha fizetsz es beadatod tuleled ha nem meghalsz. vao utana meg neztek az emberek mint a moziba, hogy tulzasba vittek az ijeszgetest. es nem is volt gaz.

demon kifejezes aranyos, a boszikra hasznaltak hogy a konkurenciat kiktassak. demon es angyal: angyalt lefestettek szepnek a demont rossznak, nezd meg a 300 at a jok adoniszok, vegig borotvaltak ellenseg ronda, ha nem latod a te bajod. a bibliat mesenek tartom igy az angyalok, demonok csak kiegeszitok, extrak.

Megszallasrol, a vallasokat altalaban a gyengek hasznaljak,az gondoljak hogy van valaki melettuk, nem kell egyedul megkuzdeni az elettel, ha meg hulyeseget csinalnak, nem merik vallalni a tettuket, v azt mondjak hogy a vallase tettek, v azt hogy nem tudtak mit csinalni megvoltak szallva.

Tudjatok mit nem erdekel hogy lepontoztok.

Inkabb leszek farkas, mint barany akik a pasztorok(papok) moge bujnak, mert felnek ,hogy ha kikerulnek a valovilagba elpusztulnak.

2012. szept. 6. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!